2777
2789
عنوان

روی رنگ موی نارنجی شرابی میشه زد؟

131 بازدید | 6 پست

سلام بچه ها روی موی بدون دکلره رنگ زدم شد نارنجی حالا چه رنگی بزنم روش ک این نارنجی گرفته شه 

شرابی میشه زد؟

قشنگترین قسم رو سعدی میده ، اونجا ک میگه به وصالت،به وصالت ک مرا طاقت هجران تو نیست :)🌱 تفاوتها و اختلاف نظر ها آنقدر صدمه نمیزنند تا طرز بیان و راه و روشی که به کار میبریم 🦋وزن اول و فعلی ۷۹😬هدف اول ۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف سوم ۶۵🔒هدف چهارم ۶۰🔒هدف نهایی ۵۵🔒

والا نمیدونم عزیزم

من بار اول اکسیدان و دارچین قاطی کردم زدم قهوه ای روشن شد سفیدا هم رنگ نگرفت یکی دو ماه بعدش بادمجونی زدم اکسیدان کم زدم ترسیدم بنفش شه که قهوه ای ها و سفیدا بادمجونی یه کم روشن شد. دوسش داشتم خوب شده بود. یکی دو ماه بعدشم روش شاه بلوطی متوسط زدم الان همونا تقریبا شرابی شده 😊

تا آخر عمر درگیرِ من خواهی بود. و تظاهر میکنی که نیستی. مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به‌ کجای قلبت شلیک کرده‌ام تو دیگر خوب نخواهی شد. 🙃

والا نمیدونم عزیزم من بار اول اکسیدان و دارچین قاطی کردم زدم قهوه ای روشن شد سفیدا هم رنگ نگرفت یکی ...

چ باحال😂

قشنگترین قسم رو سعدی میده ، اونجا ک میگه به وصالت،به وصالت ک مرا طاقت هجران تو نیست :)🌱 تفاوتها و اختلاف نظر ها آنقدر صدمه نمیزنند تا طرز بیان و راه و روشی که به کار میبریم 🦋وزن اول و فعلی ۷۹😬هدف اول ۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف سوم ۶۵🔒هدف چهارم ۶۰🔒هدف نهایی ۵۵🔒

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا نمیدونم عزیزم من بار اول اکسیدان و دارچین قاطی کردم زدم قهوه ای روشن شد سفیدا هم رنگ نگرفت یکی ...

بنظرت رنگ بنفش با سه صفر بزنم چی میشه

بنظرت رنگ بنفش با سه صفر بزنم چی میشه

یه گوشه رو بزن ببین چجور در میاد اگه خوشت اومد همه رو

تا آخر عمر درگیرِ من خواهی بود. و تظاهر میکنی که نیستی. مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به‌ کجای قلبت شلیک کرده‌ام تو دیگر خوب نخواهی شد. 🙃

یه گوشه رو بزن ببین چجور در میاد اگه خوشت اومد همه رو

مرسی عزیزم

مرسی عزیزم

فدات🌷🌷🌷