2777
2789

یک ماه پیش واسه لاغری رفتم کپسول گلوریا خریدم به شدت اشتهام و کور می‌کرد و در عوض کلی انرژی هم بهم میداد یعنی هم غذا نمیخوردم اما انرژی زیاد داشتم واسه کارام و یه جوری یه رب بعد از خوردن کپسول احساس سرخوشی و این که مغزم خیلی کار می‌کرد خیلی عمیق فکر میکردم و تمرکز بالا داشتم امروز تموم شده از صب اصلا حال ندارم بدجور دلم میخواد دوباره برم بخرم زدم تو گوگل نوشته بود تو این قرص شیشه هست نمیدونم چیکار کنم چجوری جلوی خودم و بگیرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🥲🥲گرونه قرصه؟

شیشه گرون مگه نیست؟ می ارزه بکنن تو قرص بدن مردم؟

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.

دوست منم خورد الان معتادش شده با وجود اینکه بشدت لاغر شده میگه اگه نخورم نمیتونم وقتی نمیخوره بی حال کسله بی حوصله میگن توش مواد هست

از تلخ‌ترین جملات تاریخ ادبیات شاید عبارتِ کتاب :«انّی راحلة» السباعی باشه جایی که دختری عاشق رو به زور به عقدِ مرد دیگه‌ای در میارن  وقتی حلقه رو  به دستش میندازن... میگه هرگز گمان نمی‌کردم که آدمیزاد   :ممکن است از انگشتانش هم به دار آویخته شود
بارها بارها بارها گفتن این قرص های لاغری رو مصرف نکنین. مربیا میگن دکترا میگن  نمیدونم چرا با ...

حتما حتما با قرصی که مصرف میکنی برو پیش ی روانپزشک هرچی زود تر.

اگه دیر بشه خودت خیلی بیشتر اذیت میشی عزیزم.

منم همینطور چیکار میشع کرد ؟

نمیدنم والا فقط میدونم اومده کمش کرده مثلا بجا هروز یه روز در میون میخوره

از تلخ‌ترین جملات تاریخ ادبیات شاید عبارتِ کتاب :«انّی راحلة» السباعی باشه جایی که دختری عاشق رو به زور به عقدِ مرد دیگه‌ای در میارن  وقتی حلقه رو  به دستش میندازن... میگه هرگز گمان نمی‌کردم که آدمیزاد   :ممکن است از انگشتانش هم به دار آویخته شود
نمیدنم والا فقط میدونم اومده کمش کرده مثلا بجا هروز یه روز در میون میخوره

من بیشتر کردم چون یکی اصلا تاثیر ندارع 😐😂

البته الان امتحان نهایی دارم الان ترک کنم به ضررمه 

می‌خوام ک بعد امتحانات برم پیش روانپزشک وترک کنم 

ولی خیلی میترسم وسوسه بشم چون من افسردم و برای کارای روز مره خیلی سخته یا اون یکم انرژی میگرفتم  ولی الان بردارم باز نمیتونم کاری بکنم 

موندم واقعا