2777
2789
عنوان

ورم لوزه و گلو درد میشه کمک کنید

260 بازدید | 7 پست

بچه ها سلام من ده روز پیش ویروس گرفتم تب و لرز و ....همه خانواده ازم گرفتن.خوب شده بودم.حالا از دیروز گلو درد داشتم دیگه آخر شب حتی مشکل بلع پیدا کردم رفتم دکتر .درست معاینه نکرد فقط گفت ویروس دوباره فعال شده و دارو حساسیت داد.اما خودم تو آینه نگاه میکنم پر لکه های سفید روی لوزه های قرمز و متورمم هست.کسی تجربه داره بهم بگین خدا اجرتون بده.یعنی دوباره مریض شدم یا ادامه همون مریضیه؟

تکرار همه چیز در این دنیا ملال آور است.امایاد تو مانند نفس تضمین زندگیست..

ی ماه پیش من این ویروس گرفتم خیلی خیلی اذیت شدم 

رفتم دکتر عفونی گفت ویروس مونونکلئوز هست ویروس بوسه جدیدا خیلیا میگیرن 

من ک با قرقره آب نمک و قرقره دیفن هیدرامین و قرص کورتون خوب شدم ولی شما دکتر برو از من شدید بود کورتون داد 

دورش ی هفته ده روزه 

سه چهار روز اول آبم نمی تونستم بخورمممم 

استراختم بکن حسابی 

برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂‍↕️❤️
ی ماه پیش من این ویروس گرفتم خیلی خیلی اذیت شدم  رفتم دکتر عفونی گفت ویروس مونونکلئوز هست ویرو ...

یعنی فقط گلو درد داشتی؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیماری منم با تب لرز شروع شد ولی سریع بعدش علائم گرفتگی گلو مشکل بلع و لکه های سفید داشتم 

حالا نمی‌دونم ربط ب مریضس قبلیت داره یا ن ولی ختمااا دکتر برو ک زودتر خوب سه 

چند روز صبح تب می‌کردم فک می‌کردم از گرما اتاقه 

بعد ی روز بی حال شدم همون شبش تب کردم از فردا علائم گلو دردم اومد 

بعدش ک راه گلوم کلا بسته بود 

چند روز صبح تب می‌کردم فک می‌کردم از گرما اتاقه  بعد ی روز بی حال شدم همون شبش تب کردم از فردا ...

ممنونم که جواب دادی.درمونده شدم.تصور اینکه بچه ۸ ماهم این درد رو بگیره دبوونم مبکنه.

ممنونم که جواب دادی.درمونده شدم.تصور اینکه بچه ۸ ماهم این درد رو بگیره دبوونم مبکنه.

خواهش می‌کنم اره درک می‌کنم 

ن نگران نباش اگه دکتر بیماری منو درست تشخیص داده باشه و همون ویروس بوسه باشه ک همه علائمش هم داشتم الیتع 

این بیماری بچه ها خیلی خفیف میگبرن نگرانش نباش 

اما چون جدیدا خیلیا رو دیدم این بیماری گرفتن میگم شایذ ی ویروس سرما خوردکی باشه ن ویروس بوسه