2777
2789

بچم دوماهشه ایناهم تازه اینجارو خریدن میخوان خراب کنن دوباره بسازن صدای پیکور و دلرش جوری بلنده که بچم میترسه از ۷ صب شروع میکنن تا ۳ ظهر منم به خاطر بچم شبا نمیتونم خوب بخوابم صبح هاهم به خاطر سر وصدای اینا مادرشوهرم طبقه پایینه ماس اینقد هوای همسایه هاشو داره چون دخترهمسایه صمیمیشه همش میگه میخوان خونشونو درس کنن باید تحمل کنی واقعا خسته شدم دیگه میترسم اخر بچم عصبی بشع حالا حق با منه یا اونا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

والا چي بگم ، نمی‌تونید به همسایه بگید تعمیرات نکنید، ولی میتونید بگید که صدلش ناراحت کننده است، شاید زودتر تمام کنن، اگر برات امکان داره ا ن ساعت ها برو خونه مادرت، 

اوه اوه ساختمون کناری ما هم دو ساله داره میسازه ۵ طبقه...انقد صدا دارن میترسیم دیوارمون بریزه . کلا تعطیلاتم هستن صدا به صدا نمیرسه. منم حساسم دارم دیوانه میشم اما نمیشه کاری کرد دیگه. قانونیه

فصل بنایی تابستونه. مثلا مرداد ماه. ملت میرن شهرستان و روستا و مسافرت.  الان نباید سر و صدا کن ...

😶😶🫤🫤🫤

میخواد بکوبه از نو بسازه. 

کلا ساختمون سازی باید تعطیل بشه به گفته ی شما🤧😶😂😂

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

دیگه همینه اوناهم مجبورن کارگرهای ساختمونی

ماهم از سال ۹۸ تا همین امسال همین مشکل رو داشتیم

گردو خاکش هم جلوی در خونه ما بود

دیگه چاره ای نیست باید تحمل کرد

اوناهم بخوان ۱۰ صبح شروع کنن

دوباره سر ظهر باید کار رو متوقف کنن

که کارشون پیش نمیره

فصل بنایی تابستونه. مثلا مرداد ماه. ملت میرن شهرستان و روستا و مسافرت.  الان نباید سر و صدا کن ...

همه که  دوسه ماه نمیرن شهرستان بمونن.. ازالان که روزها بلندتر شده فصل بنایی شروع شده.چون فرصت بیشتری درروز برای کارکردن هست..ولی استارتر میتونه از صاحبخونه بخواد کارهای پرسروصدا رو حداقل قبل از ۸ صبح ودوسه ساعت استراحت ظهر انجام ندن.

پارسا پسرمامان😍
خب اونا مقصر نیستن به هرحال کار بنایی سروصدا داره شما اگه اینقد حساسید رو سروصدا باید در و پنجره های ...

از دیوار داره صدا میاد انگار به دیوار ما دارن میکوبن یه جوریه که شیشه های خونمون میلرزه