2777
2789
عنوان

۴۰۰-۵۰۰ میلیون طلا دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1982 بازدید | 95 پست
انشالله بیشترشو بخری عزیزم ♥️  الان ک طلاها اومده پایین اگ پول نقد داری بازم بخر چون مطمئنم ط ...

زیاد پول ندارم کمه. منتظرم جمع کنم یکدفعه بخرم

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله بیشترشو بخری عزیزم ♥️  الان ک طلاها اومده پایین اگ پول نقد داری بازم بخر چون مطمئنم ط ...

قربانت بشم عزیزم. همچنین شما

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ
من هم چند سال پیش ۱۵تومن طلا دادم زمین خریدم البته یه بخشیش رو من دادم ۱۵گرم اینا بود چقدر زمینم عال ...

خداروشکر عزیزم

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
مگه چقدر میدن .فقط به کسایی که شاغل باشن میدن؟چون منم خیلی پول لازمم.شرایطش چیه ؟تا حالا اصلا وام نگ ...

منم نگرفتم. وام اوراق بانک مسکن میشه برا خونه گرفت

زمین خییییلی گرونه☹️

درسته همون خونه رو بخر بعد شرایط شد بفروش تبدیل چیز دیگ کن

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
خود طلا رو فعلا نگه دار حالا حالاها فک کنم بالا بره ولی مسکن راکده  اگه طلا بره بالا خونه بهت ...

تا کی مثلاً ؟

چون من هر ماه پولی دستم میاد . چند ماه جمع میکنم باز طلا میخرم

اره خب .اینم گزینه هم خیلی خوبه  ولی خیلی هزینه بره

راستش اطلاعاتم کمه در این مورد 

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

نمیدونی تقریبا چقدر میدن؟

برای شهر کوچیک فکر کنم نفری ۲۵۰.

یعنی با شوهرت شریک بشی ۵۰۰ وام میدن

تا آخر سال بازم مشورت کن با چند نفر بیرون از اینجا

من مطمئنم اواخر سال ۴۰۳ طلامیشه نزدیک ۵ م هر گرمی..

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

من مطمئنم اواخر سال ۴۰۳ طلامیشه نزدیک ۵ م هر گرمی..

به نظر خودت خونه زمین بیشتر بالا می‌ره یا طلا؟

به نظر خودت خونه زمین بیشتر بالا می‌ره یا طلا؟

من تو زمین یا خونه سر رشته ندارم

ولی خب همیشه طلا جلوتر از بقیه بوده از نظر من

حتی از دلار هم جلوتر بوده

ولی از ملک خبر ندارم، اما میدونم وقتی راکت بشه حالا حالاها رشدی نداره