2777
2789
عنوان

۴۰۰-۵۰۰ میلیون طلا دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1982 بازدید | 95 پست
یعنی زمین از آپارتمان بهتره؟ به نظرت در دراز مدت طلا بیشتر بالا می‌ره یا ملک اینا؟

ملک جوریه ک خیالت راحته ..

طلا ادم میترسه گم بشه ، دزد خفتت کنه دور از جونت شوهرت ازت بگیره یا‌‌‌‌....

ولی خونه خونس دیگه!

اما حدس خودم اینطوریه ک سود طلا بهتره...

خونه رفته روش ، الان راکت شده قیمتا

بعد مثلا موقع فروش طلا همیشه ازت میخرن و پولت نقده همیشه 

ولی بخوای خونه رو بفروشی سخت مشتری پیدا میشه

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

اپارتمان سال ساخت میخوره  ولی زمین به عنوان سرمایه مثل سکه بهار آزادی هست .شوهرم کارش املاک&nb ...

زمین خییییلی گرونه☹️

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واییییی🥴 من درجا سکته میکنم😂

خدا نکنه عزیزم.

نگهداری طلا سخته.

لینک کانال متخصص زنان و زایمان که ویزیت آنلاین داره، در موردش تاپیک زدم که چرا شده امضام، عاشقشم.  https://eitaa.com/DrNesaVarmaghani  :ایتا                 dr.nesa.varmaghani : اینستاگرام

شاید باورت نشه. مستاجر بدی داشتیم. خیلی عذر می‌خوام تو حموم مدفوع میکرد. توالت رو معلوم نیست چکار کر ...

🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

چ آدمایی بودن

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

ملک جوریه ک خیالت راحته .. طلا ادم میترسه گم بشه ، دزد خفتت کنه دور از جونت شوهرت ازت بگیره یا‌‌‌‌. ...

آره. منم به اینا فکر کردم

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ
اولا هر مستاجری خونه رو خراب نمیکنه، ثانیا فوقش خراب هم بکنه، توش بمب نمیترکونه که، مثلا بعد از چند ...

خونه بهتر از ماشین و زمین و طلاست؟

خدا نکنه عزیزم. نگهداری طلا سخته.

درسته. از منم یه ربع سکه گم شده معلوم نیست کجاست.

درسته. از منم یه ربع سکه گم شده معلوم نیست کجاست.

ویییی چ دلی داری

من یه تیکه از طلاهام ۰/۲۳۰ سوته 

اصلا نمیدونم پولش چقدر میشه ولی اگ گم شه سکته میکنم😂🤦🏼‍♀️

خونه خیلی بهتره ولی با پول شما هم نمیشه خونه خرید خیلی کمه ..مگه با کسی شریک بشی

میتونم وام مسکن بردارم. توانایی قسط دارم

خونه خیلی بهتره ولی با پول شما هم نمیشه خونه خرید خیلی کمه ..مگه با کسی شریک بشی

از این خونه های پیش فروشی باشه چی؟

وامم دارن ، نصبت ب خانه های آماده ارزون ترم هس

ویییی چ دلی داری من یه تیکه از طلاهام ۰/۲۳۰ سوته  اصلا نمیدونم پولش چقدر میشه ولی اگ گم شه سک ...

خب دیگه یه مدت از بانک بردم محل کار. بعد آوردم خونه گذاشتم نگاه هم نکردم.

چند ماه بعدش رفتم بشماریم دیدم یه ربع سکه نیست.

نفهمیدم خونه گم شده یا محل کارم

خب دیگه یه مدت از بانک بردم محل کار. بعد آوردم خونه گذاشتم نگاه هم نکردم. چند ماه بعدش رفتم بشماریم ...

انشالله بیشترشو بخری عزیزم ♥️ 

الان ک طلاها اومده پایین اگ پول نقد داری بازم بخر

چون مطمئنم طلا دوباره میکشه بالا و بیشتر از اینا سود میکنی

اپارتمان سال ساخت میخوره  ولی زمین به عنوان سرمایه مثل سکه بهار آزادی هست .شوهرم کارش املاک&nb ...

من هم چند سال پیش ۱۵تومن طلا دادم زمین خریدم البته یه بخشیش رو من دادم ۱۵گرم اینا بود چقدر زمینم عالی رشد کرده ولی اگه طلام میموند ۷۵میلون مثلن شاید میشد زمین میلیارد سد خداروشکر 

همیشه زمین رو هر  چیزی بالاتر میدودم 

وخدایی که به شدت کافیست بهم دیگه دعا کنیم باهم دیگه بخندیم به هم دیگه نخندیم