کفایت_مذاکرات مدیر عضویت: 1401/09/28 تعداد پست: 7606 عنوان ۴۰۰-۵۰۰ میلیون طلا دارم | مشاهده متن کامل بحث + 1982 بازدید | 95 پست به نظرتون بفروشم ماشین بخرم یا با وام خونه بگیرم؟یا همینا رو نگه دارم؟شوهرم یه خونه کوچیک داره.دوست دارم اموالم ازش جدا باشه مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ 1403/02/29 | 06:25 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کفایت_مذاکرات مدیر استارتر عضویت: 1401/09/28 تعداد پست: 7606 اونو دیگه دو سه تا بنگاه باید قیمتگذاری کنن، سایتهای دیوار و شیپور ملاک خوبی برای برآورد قیمت نیست ... نمیشه به یه کارشناس پول بدیم برامون قیمت بذاره؟به بنگاه زیاد اعتماد ندارم مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ
nosina1399 عضویت: 1399/08/10 تعداد پست: 15372 یه میلیاردی هست شهر ما تگت کنم ؟تاپیک مدیریت پس انداز و طلا نقشه خداوند همواره زیباتر از خواسته های ماست خدایا شکرت ♥️
متین__اکبریان عضویت: 1402/10/16 تعداد پست: 7560 نمیشه به یه کارشناس پول بدیم برامون قیمت بذاره؟ به بنگاه زیاد اعتماد ندارم تجربهی این کار رو ندارم، ولی میدونم در نهایت کارشناس هم از بنگاه قیمت میگیره، حتی کارشناس بانکبالاتر گفتم دو سه تا بنگاه، که بشه قیمت دفیقتری بدست آورد اگر تیغ عالم بجنبد ز جای. نبرد رگی تا نخواهد خدای
کفایت_مذاکرات مدیر استارتر عضویت: 1401/09/28 تعداد پست: 7606 تگت کنم ؟تاپیک مدیریت پس انداز و طلا آره مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ
کفایت_مذاکرات مدیر استارتر عضویت: 1401/09/28 تعداد پست: 7606 تجربهی این کار رو ندارم، ولی میدونم در نهایت کارشناس هم از بنگاه قیمت میگیره، حتی کارشناس بانک با ... درسته. ممنونم. مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ
امید_به_اینده عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 22035 منم طلای خورد میگیرم اطرافیانم بهم میگن ضرر میکنی ولی برام مهم نیس چون نمیخوام معامله کنم میخ ... من از سال ۴۰۱ دارم میگیرمفعلا ک سود بوده😁 ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊحࡅ߳یߊܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥ ﮼بیحسیِمُطلقنسبتبههمهچیز... « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن! ایمانتانبویِگناهمیدَهد..