2777
2789
عنوان

اگر مادرشوهرتون این حرفو بزنه چی میگید

| مشاهده متن کامل بحث + 804 بازدید | 49 پست
خوب شوهر منم ته تغاری و خوشگله  خوشگل بودن برادرشوهرم بمن چه ربطی داره که مکرر باید بگه

ببین بعضی مادرشوهرهااینطورن، پیش این عروس درباره یک پسرشون حرف میزنن پیش یکی درباره اون

به نظرم شمااصلادرباره زیبایی و..جیزی نگو تاحرف دیگه هم نشنوی

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مادرشوهرم هر وقت میخواست منو اذیت کنه همسرمو اذیت می‌کرد  خیلی پسته آخرشم به حقش رسید هیچ کدوم از بچه هاش محل سگم بهش نمیزارن همسرم رسما ده ساله قیدشو زده اون یکی پسرش نقشه کشتنش میکشه از ترسش شب و روز نداره   دخترشم رسما جلو چشمم بهش گفت پیر شی میزارم سالمندان خیلی دلم براش میسوزه اوایل سعی کردم بینشون رو بگیرم اما روز به روز بدتر کرد   از جاری بپرس احتمالا وقتی اونم از همسرش بگه مادرشوهرت از خوبی پسر کوچیکش میگه و اونو بی ارزش میکنه  حواست باشه به خاطر بدی های مادرشوهرت بین برادرا به هم نخوره و با هم بد نشین 

سری بعد بهش بگو مادر جون میبینم که بنده خدا شوهرم آدمایی رو تو اطرافش داره که از دشمن بدترن صد رحمت ...

واسه شوهرمم مادریه درست و حسابی نکرده 

از صدتا دشمن بدتره

بمن میگه مگه اینکه خودت از خوشگلی اش تعریف کنی 

خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی  کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت
مادرشوهرم هر وقت میخواست منو اذیت کنه همسرمو اذیت می‌کرد  خیلی پسته آخرشم به حقش رسید هیچ کدوم ...

دقیقا همینه الانم توی یه خونه ۴۰۰ متری تنهای تنهاست دختراشم از دستش فرار کردن 

برادرشوهرم آدم خوبیه

خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی  کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت
دقیقا همینه الانم توی یه خونه ۴۰۰ متری تنهای تنهاست دختراشم از دستش فرار کردن  برادرشوهرم آدم ...

موندم واقعا چطور دلشون میاد  چرا من شبیه اون نشدم شبیه مادرم نشدم به خدا بد بودن خیلی قدرت و توان میخواد کل روزمو نگرانم بین بچه هام حتی در حد یک قاشق برنج فرق نزارم باورت میشه تو بشقاب غذا میکشم هر روز میگم قرعه کشی کنید کدوم بشقاب به کی میرسه مبادا یکیشون بگه به داداشم بیشتر داد  خب منم قراره مادرشوهر بشم از همین حالا دارم برای عاقبت خیری عروس ندیده و نشناخته دعا میکنم   فکر میکنم نسل ما خیلی منطقیه و بعدا با عبرت گرفتن از رفتار مادرا و مادر شوهرا  خودمون تو رفتار با بچه ها و همسراشون نمونه میشیم 

ولش ...همچین ادما وقتی طرف زندست بهش سر نمیزنن وقتی هم از دنیا میره فقط سالای اول...من نمیدونم چقدره ...

مادرم ۵ ماه فوت شده اگر همین الانشم نره هیچ فرقی نداره میره سنگ قبر و مبینه برمیگرده اصلا نره به درک وقتی مادرم زنده بود باید میرفت خوشحالش میکرد ذوق مادرم و میدید الان مرد رفت تموم شد 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 
خوب شوهر منم ته تغاری و خوشگله  خوشگل بودن برادرشوهرم بمن چه ربطی داره که مکرر باید بگه

شاید اونو بیشتر دوست داره نمیدونم 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 
سلام شما نذر کردی ۴۰ تا امامزاده بری نمک پخش کنی؟

بله عزیزم

ادم بده نه انسان بده🤣

طرف ما میگن ادم بده اگ طرف شما لغت دیگ ای میگن من به من ربطی نداره🙃

در ضمن تاپیک درباره لحجه ها و لغات نیست بزرگوار اگه دوس داشتی خودت بزن خوشحال میشیم شرکت کنیم🤧