2777
2789
عنوان

اگر مادرشوهرتون این حرفو بزنه چی میگید

| مشاهده متن کامل بحث + 804 بازدید | 49 پست

احتمالا چون ازش دوره بیشتر دلتنگش میشه وبه قول معروف دوری ودوستی هستش.

ولی شوهر شما کنارش هست وناخودآگاه تنش هایی ایجاد میشه.

وشاید حسادتش به شما بیشتر برانگیخته میشه.

حساسیت به خرج ندید وارتباطاتتون را کمتر کنید.

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هنو نفهمیدم چجوری بعضی مادرا دلشون میاد بین بچه هاشون فرق بزارن  قیافه مگه چقدر مهمه؟ عجیبه

هععععیییییی ....

خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی  کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت

بگو میمونه به بچش میگه قربون دستو پای بلوریت، مگه شوهر من بچه اصلی شما نیست که اینجوری میگید راجبش؟ بعدم بگو زیبایی ظاهر مهم نیست سیزت مهمه، شوهر منم اگه محل نمیداد وسالی یبار با زور میومد یه سری میزد بهتون واستون شاهزاده میشد.بعدم بلند بخند تا بسوووووووزه

با احمق ها بحث نمیکنم.حتی شما دوست عزیز.بعد از چند سال دوری مجبوری برگشتم به این سایت. یروز دوباره میرم

خداییش ذهنتون رو درگیر هر مسئله ای نکنید 

وقتی میگه پسر بزرگم فلانه شما یه لبخند بزنید بگید ماشاالله 

هر حرفی رو نباید جواب داد 

برا هر رفتاری نباید عکس العمل نشون داد 

هر چقدر بگه چیزی از ارزش های همسر شما کم نمیشه 

بزار دلش خوش باشه........

دقیقا مثل خواهر من هر هفته میره سر قبر مادرم در صورتی که مادرم زنده بود دو ماه یه بار میرفت پیشش و م ...

ولش ...همچین ادما وقتی طرف زندست بهش سر نمیزنن وقتی هم از دنیا میره فقط سالای اول...من نمیدونم چقدره که مادر خدا بیامرزتون فوت شده ولی شرط میبندم فقط دو سه سال اول بعدشم دیگه نمیره و تمام ...ولی رفتن به قبرستون دیگه ارزش نداره زمانی دیدن قشنگه که طرفو زنده ببینی و به حرفاش گوش کنی الان دیگه ارزش نداره رفتنش 

چیزی نمیگم. اهمیت نمیدم. 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
مادر منم همیشه میگفت من از بچه هاش خوشگلترم😢 چون ته تغاری بودم و از همه بیشتر دوسم داشت ولی بقیه اص ...

خوب شوهر منم ته تغاری و خوشگله 

خوشگل بودن برادرشوهرم بمن چه ربطی داره که مکرر باید بگه 

خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی  کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت

کلا افراد مسن پسر اول رو یه جور دیگه دوست دارن

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

سری بعد بهش بگو مادر جون میبینم که بنده خدا شوهرم آدمایی رو تو اطرافش داره که از دشمن بدترن صد رحمت به زخم دشمن بخاطر همین تصمیم گرفتم هم براش مادر باشم هم پدر هم همسر بلاخره یه سری مادرا رفتن نشستن تو کوچه خیابونا سبزی پاک کردن بخاطر همین مغزشون زنگ زده

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫