از اول که ازدواج کردم تا الان هر وقت عکسای شوهرم رو نگاه کردم گفتم خوشگله مادرشوهرم میگه پسر بزرگم از همه خوشگلتره
چند وقت پیش دختر خواهرشوهرم یه عکس قدیمی از شوهرم نشون داد من گفتم وای چه نازه
مادرشوهرم گفت مگه اینکه خودت ازش تعریق کنی فلانی (منظورش پسر بزرگه) از همه خوشگلتره فلانی شاهزاده است
در حالیکه همين پسر بزرگش حالشو نمیرسه سالی یبار عید ولی شوهر ساده دل من اگر منم نرم همیشه سر میزنه به خانوادش و کاراشونو راه میندازه
خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
هنو نفهمیدم چجوری بعضی مادرا دلشون میاد بین بچه هاشون فرق بزارن قیافه مگه چقدر مهمه؟ عجیبه
هععععیییییی ....
خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت
دقیقا مثل خواهر من هر هفته میره سر قبر مادرم در صورتی که مادرم زنده بود دو ماه یه بار میرفت پیشش و م ...
ولش ...همچین ادما وقتی طرف زندست بهش سر نمیزنن وقتی هم از دنیا میره فقط سالای اول...من نمیدونم چقدره که مادر خدا بیامرزتون فوت شده ولی شرط میبندم فقط دو سه سال اول بعدشم دیگه نمیره و تمام ...ولی رفتن به قبرستون دیگه ارزش نداره زمانی دیدن قشنگه که طرفو زنده ببینی و به حرفاش گوش کنی الان دیگه ارزش نداره رفتنش
مادر منم همیشه میگفت من از بچه هاش خوشگلترم😢 چون ته تغاری بودم و از همه بیشتر دوسم داشت ولی بقیه اص ...
خوب شوهر منم ته تغاری و خوشگله
خوشگل بودن برادرشوهرم بمن چه ربطی داره که مکرر باید بگه
سری بعد بهش بگو مادر جون میبینم که بنده خدا شوهرم آدمایی رو تو اطرافش داره که از دشمن بدترن صد رحمت به زخم دشمن بخاطر همین تصمیم گرفتم هم براش مادر باشم هم پدر هم همسر بلاخره یه سری مادرا رفتن نشستن تو کوچه خیابونا سبزی پاک کردن بخاطر همین مغزشون زنگ زده
رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی ....... اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ...... ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن ...... 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫