2777
2789
عنوان

شوهرم وسط دعوا بهم گفت تو توی خونم فقط حمالی هیچی نیستی!

| مشاهده متن کامل بحث + 8654 بازدید | 62 پست
راستی صد گرم طلا رو هم دادم واسه خونه ک هیچی بنامم نکرد . منم بعد اون خیانت ها دیگه بفکرش نیستم .

متأسفم 

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حدس میزدم یه چیزی شده  متأسفم خدا بهت آرامش بده

من ارامش دارم حالمم عالی .فقط دیگه حسی ب شوهرم ندارم . اخرین بار مچشو با زن شوهرداری ک سه تا بچه داشت و ۱۲ سال از من بزرگتر بود گرفتم و حسم کاملا مرد و تموم شد . دیگم چکش نکردم چون برام مهم نبود.من اگه ب خونه پدرم برگردم همه چیز برام فراهمه اما بخاطر بچه هام موندم ِ

هیچ اجنبی دلش برای ایران نمی سوزه ....

من ارامش دارم حالمم عالی .فقط دیگه حسی ب شوهرم ندارم . اخرین بار مچشو با زن شوهرداری ک سه تا بچه داش ...

این خیلی خوبه که قوی هستی

موفق باشی

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

من حال خودمو با تلاش نکردن برای زندگی شوهرم خوب کردم. من حالم خوبه چون فقط برای رضایت خودم تلاش می کنم برای حال خوب خودم و بچه هام . شوهرمم می بینه اینطوری حالم خوبه و تو دست و پای خیانتاش نیستم و کاری بکارش ندارم اونم زیاد سخت نمی گیره و تو کارای خونه و بچه داری هوامو داره

هیچ اجنبی دلش برای ایران نمی سوزه ....

من این نبودم . من همه کارامو خودم انجام میدادم پولامو جمع می کردم تیکه تیکه طلا خریدم نزدیک ۱۰۰ گرم ...

حالتو میفهمم من از بی محلی شدید همسرم تمام ذوقم رفت دیگه مثل قبل حمالی نمیکنم مجبور میشه کمک کنه

من میخندم شوخی میکنم 🤣همه اطرافیانمو خوشحال میکنم زخمهایی که خوردم رو برای خودم نگه میدارم غم چشمامو رو پنهان میکنم و برای همه خاطره خوب میسازم 😍 ولی دیگه هیچ چیز عمیقا منو خوشحال نمیکنه جز مرگ برای آرامشم و زندگی م صلوات بفرستید
من این نبودم . من همه کارامو خودم انجام میدادم پولامو جمع می کردم تیکه تیکه طلا خریدم نزدیک ۱۰۰ گرم ...

خیلی درکت کردم تو این پیام منم خیانت دیدم نه تنها خیانت فریب بزرگی هم داده منو. اعتیاد داشته بعداز به دنیا اومدن دخترم فهمیدم.بعضی هارو هرکاری هم کنی نمیتونی دوسشون داشته باشی ناخواسته میبری ازشون

پیش بینی میکنم یه روزی از خونه بیرونت میکنهچون می بینه هم بیرون خونه کار میکنه هم تو خونه وشما فقط م ...

بهتر ان شاءالله که زودی از خونه بیرونش کنه تا آیدا هم بتونه بره سریع شکایت کنه و مهریه رو تمام و کمال بگیره! و جدا بشه

شوهر حرومزاده ای که دو بار خیانت کنه و موقع فوت پدرت بهت بگه ارثارو بده من برم ماشین عوض کنم آدمه ؟

استاتر اصلا هم نگران دو تا بچه هات نباش!

جداشو ...به خدا فردا پس فردا این بچه هات گناه دارن با یه پدر سمی بزرگ شن!

بی پدر بودن اونقدر هاهم بد نیست!

وا عجب موجود بی خاصیتی هستی

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩