2777
2789
عنوان

شوهرم وسط دعوا بهم گفت تو توی خونم فقط حمالی هیچی نیستی!

| مشاهده متن کامل بحث + 8654 بازدید | 62 پست

منم وقتی شوهر دوستم واسش گوشی مدل بالا خریده رو مخمه شوهرمن سه برابر اون پول داره ولی ازاین خرجا نمیکنه واقعا حمال هستم تازه اونا بچه ندارن من بچه ها پدرم و درآوردن 🥺🥺🥺

والا بچه داری و بارداری و زایمان و رسیدگی به غذا و درس بچه خیلی سخته فقط کار خونه ک نیست

منم کار خونه زیاد نمیکنم ولی شاغلم و درسم میخونمو باردارم و ی بچه دارم حس میکنم خیلی زیاده

مامان دوتا گل پسر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای باید میگفت من حمالم تو ملکه ای.بابا من تا هفته قبل بادست لباس میشستم.پول تو جیبی هیچی. ی هزینه اسنپ مو اونم آنلاین پرداخت میکنه.غذا هم درست میکنم.ایراد داشته باشه میگه.خونه لیوان وسط باشه میگه کثیفه.من بخوابم اون دیرتر شام بخوره حتی ب خودش زحمت نمیده ظرفها رو بذاره سینک.یا ماست و اینا رو یخچال تا خودم صبح بیدار شم.بهم میگه وظیفه ته تمیز کنی من برم سرکار کونم پاره شه تو تو خونه بنشینی .

خونه مادرم برم بیش از یک بار تو هفته. بیاد دنبالم نمیاد بالا.دیر کنم گازشو میگیره میره.خوش بحالت ملکه 

ببخشیدا ولی طرز فکر تو حتی از اونم بدتره شما هنوز به این درک نرسیدی که برای شریک زندگیش برای همسرش ...

منم اگه کاری می کنم برا بچه هامه و همسرم 

اگه از شغل مورد علاقه م دست کشیدم برا اون بوده اونم حق نداره بمن بگه حمال 

من فقط بهش گفتم بچه رو نزن گناه داره اخه دخترمو خیلی بد زد اونم برگشت بهم گفت تو حق حرف زدن نداری تو فقط حمالی هیچی نیستی.

هیچ اجنبی دلش برای ایران نمی سوزه ....

من دوتا بچه دارم خودش اجازه نمیده بیرون کار کنم  من قبل از ازدواج آزاد و شاغل بودم  من ...

سوای این حرفات گفتین تایم استراحتش بچه ها میدم میگیره

یا باید جارو بزنه معلوم روابط صمیمانه ای ندارید

باهم خوب باشید هم و درک کنید 

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

بچه ها من شرایطم و میگم بگین چند درصد حمال هستم ؟دوتا پسر کوچیک دارم شوهرم بد نیست به حرفم گوش میده کارای خونه همه با خودمه گردش نصفه و نیمه میبره طلاهام و فروختم ولی خونه و باغ گرفت چیزی به نامم نکرد میگه بعدا میکنم باخانواده ش هرموقع بخام رفت وآمد میکنم حالا نظرتون چند درصد ؟؟

سوای این حرفات گفتین تایم استراحتش بچه ها میدم میگیره یا باید جارو بزنه معلوم روابط صمیمانه ای ندار ...

من این نبودم . 

من همه کارامو خودم انجام میدادم پولامو جمع می کردم تیکه تیکه طلا خریدم نزدیک ۱۰۰ گرم طلا جمع کردم لباس سالی یه بار اونم ارزون

بیرون نمی رفتم

خانواده شوهرمو خیلی احترام داری می کردم 

با اینکه خیلی اذیتم کردن خیلی اشکمو در اوردن

دعوتشون می کردم

اما اما اما 

خط قرمزم خیانت بود 

تا اینکه خیانت کرد و من بخشیدم 

برای دفه دوم خیانت کرد و من بخشیدم 

برا دفه سوم خیانت کرد و من بخشیدم 

من دیگه دوسش ندارم بفکر خودم و بچه هامم ک خوش باشیم دیگم چکش نکردم ک ببینم چکار می کنه یا نه چون برام مهم نیست

سوای این حرفات گفتین تایم استراحتش بچه ها میدم میگیره یا باید جارو بزنه معلوم روابط صمیمانه ای ندار ...

راستی صد گرم طلا رو هم دادم واسه خونه ک هیچی بنامم نکرد . منم بعد اون خیانت ها دیگه بفکرش نیستم .

بچه ها من شرایطم و میگم بگین چند درصد حمال هستم ؟دوتا پسر کوچیک دارم شوهرم بد نیست به حرفم گوش میده ...

عزیزم تو دوره چهار سال قبل منی . 

من این نبودم .  من همه کارامو خودم انجام میدادم پولامو جمع می کردم تیکه تیکه طلا خریدم نزدیک ۱ ...

حدس میزدم یه چیزی شده 

متأسفم خدا بهت آرامش بده

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌