2777
2789
عنوان

شوهرم وسط دعوا بهم گفت تو توی خونم فقط حمالی هیچی نیستی!

| مشاهده متن کامل بحث + 8654 بازدید | 62 پست

نه عزیزم چیزی نگو 

همه ی امتیازاتت رو ازت نگیره 

من حاضرم شوهرم هر روز بهم بگه حمال ولی مثل تو زندگی میکردم 

کاربر قدیمی تعلیق شده ۱۳۹۹ لطفاً یک صلوات مهمونم کن دوست خوبم❤️
هیچی نگوو عزیزم شاید خسته بوده و عصبانی که بوده یه چی گفته

واقعا بهم برخورد اما خب تو دلم بهش فقط می خندم اما باید فردارو باهاش سرسنگین باشم ک دوباره بهم بی احترامی نکنه

هیچ اجنبی دلش برای ایران نمی سوزه ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عنوانو خوندم اعصابم خورد شد تا متنو خوندم دلم خنک شد ولش کن بزار تو تصور احمقانه خودش فکر کنه توحمالی🤣 هیچی نگو وبه همین روند زندگی ادامه بده اگر بدونه حمال واقعی اونه ممکنه روند زندگیت بهم بخوره

عنوانو خوندم اعصابم خورد شد تا متنو خوندم دلم خنک شد ولش کن بزار تو تصور احمقانه خودش فکر کنه توحمال ...

اره منم از این قضیه می ترسم

واقعا بهم برخورد اما خب تو دلم بهش فقط می خندم اما باید فردارو باهاش سرسنگین باشم ک دوباره بهم بی اح ...

اره ولی چیزی نگو خودش ار حرفش پشیمون میشه

من یه شب مردم صب پاشدم صبونمو خوردمورفتم پی زندگیم...

پیش بینی میکنم یه روزی از خونه بیرونت میکنه

چون می بینه هم بیرون خونه کار میکنه هم تو خونه 

وشما فقط میخورید و میخوابید

حرفش خوب نبوده بیخود کرد بهت اینطور گفت

ولی شما هم خیلی سوء استفاده گری

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

واااای    

والا 😅

بزار تو توهم خودش بمونه معلومه مرد خوبیه

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

ن گلم اصلااااا بروش نیار سکوتتو حفظ کن و مطمئننن باش اون خودش خیلی بهتراز تو میدونه حمال کنه

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
پیش بینی میکنم یه روزی از خونه بیرونت میکنه چون می بینه هم بیرون خونه کار میکنه هم تو خونه  و ...

من دوتا بچه دارم

خودش اجازه نمیده بیرون کار کنم 

من قبل از ازدواج آزاد و شاغل بودم 

من الانم اگه اجازه بده دوس دارم بیرون کار کنم 

اما وقتی خب خودش نمی خواد ک کار کنم چی بگم . من سواستفاده نکردم چیزی ک فراهمه رو دارم استفاده می کنم من صب ک دخترم میره مدرسه بعدش هیچ کاری ندارم خب می گیرم می خوابم جایی دعوتم ب شوهرم میگم خودش منو می بره خودشم میاد دنبالم. خودش دوست داره تو خونه کار کنه منم استقبال می کنم . دوست داره من همیشه لباس خوب بپوشم منم می پوشم . آیا این سواستفاده گریه،؟