2777
2789
عنوان

به نوزادم چه شربت خواب اوری بدم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 540 بازدید | 59 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه بی دلیل گریه نمیکنه علتشو پیدا کن ببرش گوارش کودکان  براش صدا سشوار بزار

با صدای سشوار یا صداهای سفیدم نمیخوابه. تو ماشینم نمی‌خوابه انگار خوابیدنو دوست نداره وگرنه مشکل دلدردم نداره

فقط بگو چجور بچه سه ماه رو نمیزاری عصرا بخوابه😀😀نمیفهمخ که

همسایهام عزی م همشون این دورانو گذروندن زیاد از حدم عذرخواهی نکن همون یبار کافیه 

بچه نوزاد خودسر دارو نده طبق تجربه خودم این داروهام تاثیر ندارم چند ماه دیگ روالش درست میشه 

مامان دوتا گل پسر

عزیزم دارو چیه! ببخشیدا پس فردا که بشه ۵، ۶ ساله یه بچه بیش فعال یا مشکلات ذهنی بشه خودتو سرزنش میکنی ! این داروها همگی عوارض داره واسه نوزاد . عوارضش بعدا میفهمی چیه ..... چاره ای نیست ببر دکتر مشکلش رو بفهم چیه . 

شاید جاش گرمه ، شاید جنس لباسهاش پلاستیک داره ، یا پتو و بالشش الیاف هست . اصلا صلا دارو نده 

عزیزم نوزاده دیگه ،هنوز جا داره تا خوابش اکی بشه اصلاسمت شربت خواب اور نرو ضرر داره براش باید باهاش مدارا کنی البته پیش دکتر ببر ببین دل درد اینا نداشته باشه ،همسایه ها هم باید درک کنن نوزاد گریه میکنه خب ،ولی روتین بچه طول میکشه 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ❤❤❤❤                                         

این بچه منه

الانم که حرف میزنه مستقیم بهم میگه بدم میاد از خواب 

عصر و بعداز ظهر نمیخوابه و گریه میکنه بعدم ساعت 6و7عصر خوابش میبره خودش. شبم نمیذاره ما بخوابیم 

مجبورم بعد نهار بخوابونمش

مادر فرزند پذیر💕با مردم زيبا سخن بگوييد تا پاسخ زيبا بشنويد .امیرالمومنین علیه السلام

با صدای سشوار یا صداهای سفیدم نمیخوابه. تو ماشینم نمی‌خوابه انگار خوابیدنو دوست نداره وگرنه مشکل دلد ...

بنطرم ببرش گوارش کودکان

معمولا بچه هایی ک حساسیت ب پروتیین گاوی دارن شبا نمیخوابن