2777
2789
عنوان

به نوزادم چه شربت خواب اوری بدم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 541 بازدید | 59 پست

فکر کنم طبیعی بعضی بچه ها اینجورین بچه های دایی منم تا یه مدت همش شبا بیدار بودن 

چند ماه بگذره شاید بهتر بشه

من احساس میکنم یه دلیل روانشناختی داره شاید میترسه از شب و تاریکی

بدون تاریکی ببینید نمیخوابه یا با صداهای ارامبخش مثل سشوار و جاروبرقی

دلتنگ خودمم 

یه دکتر بردن خیلی سخته؟ سر خود میخوای دارو بدی

نه عزیزم هرماه میبرم چکاب ولی تا میخوام در مورد خوابش حرف بزنم دکتر سریع میگه صبوری کن. خوب من صبوری کنم اصلا من بمیرم مردمو چیکار کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکترش قبول نمیکنه میگه من شربت خواب قبول ندارم

شاید بچه از تاریکی می‌ترسه 

خب یه چراغ و روشن بزارین  ببینین چی میشه

براش  لالایی بزار گوش کنه،آیت الکرسی یا زیارت عاشورا بزار گوش کنه آرامش  میگیره

تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..!     آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت    تومرا یاد کنی یا نکنی.      باورت گر بشود گر نشود.   حرفی نیست.   اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست
عزیزم گفتم که این روشا رو انجام دادم جواب نداد

مدل های مختلف را امتحان کن ولی به نظرم دارو نده دختر من تا ۹ ماه نه شب می خوابید نه روز فقط چرت های ده یا بیست دقیقه ای میزد بعدش کلا بیدار بود مردم و زنده شدم تا بلاخره حداقل روز ها رو خوابید بعد یکسالگی تازه یاد گرفت شب ها بخوابه اونم اینقدر بردم خونه مامانم تا با خاله اش بازی کنه که از خستگی بیهوش بشه الان خدا را شکر بین ده تا یازده شب بیهوش میشه از خستگی

نه عزیزم هرماه میبرم چکاب ولی تا میخوام در مورد خوابش حرف بزنم دکتر سریع میگه صبوری کن. خوب من صبوری ...

عزیزم ب جز چکاب پیش ی دکتر دیگه ببر مشکل خوابشو فقط مطرح کن 

و اینکه اگه در طول روز میخوابه نذار بخوابه

عزیزم ببخشیدا ولی خیلی اشتباه میکنی بچه سه ماهه رو نمیذاری عصر بخوابه به امید اینکه شب بهتر بخوابه

بچه ای با شرایط بچه شما که سخت میخوابه، تو این سن هر چقد و هر موقع که میخواد بذار بخوابه، اینطوری که جلو خوابش رو بگیری اتفاقا باعث میشه بدتر اذیتت کنه

گهواره نداره؟ ازین گهواره سقفی ها که بعضیا بهش میگن ننو؟

پسر منم تا ۲ماهگی خیلی اذیت میکرد تا اینکه از اینا براش خریدیم، واسه ما خییییلی جواب بود، قیمتشم زیاد نیست اگه دوس داشتی امتحان کن

فقط بگو چجور بچه سه ماه رو نمیزاری عصرا بخوابه😀😀نمیفهمخ که همسایهام عزی م همشون این دورانو گذروند ...

نکه نخوابه سعی میکنم از نه به بعد باهاش بازی کنم که هم خسته شه هم شب بخوابه ولی جواب نداد