2777
2789
عنوان

خانم های متاهل یه لحظه بیایید

406 بازدید | 18 پست

امروز متوجه شدم همسرم با یه خانم د ارتباط هست فقط تماس تلفنی هست و شماره خانم برداشتم ....ندیدم پیش من باهاش صحبت کنه ..بهش زنگ من گفتم چراجواب تلفن زنگ میخوره نمیدی  میگه ولش کن ..منم خواب بود شماره رو برداشتم زنگ زدم خط ناشناس ام دیدم بله خانم هستش ...پروفایل دیدم تو به بچه ام داره

خیلی باحالیم خیلی 😀😀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم،چند وقته؟

اگه زمان زیادیه خب این موضوع رو سربسته واسش بیان کن شاید خودش همه چیو توضیح بده شاید اونطوری که تو فکر میکنی نیست!بنظره من بیانش کن تا بیشتر از این خودتو اذیت نکنی و دچاره سردرگمی نشی چون هر چقد پیش بره یه حس هایی به سمتت میاد که شاید درست نباشه و به زندگیت ضرر بزنه و دل سردت کنه💕

سلام عزیزم،چند وقته؟ اگه زمان زیادیه خب این موضوع رو سربسته واسش بیان کن شاید خودش همه چیو توضیح بد ...

تآره فهمیدم پیگیر از امروز دیگه

خیلی باحالیم خیلی 😀😀
نه بابا کارگاه کفاشی با داداش هاش داره محیط کلا مردونه اس

خب به نظرم به خانومه زنگ بزن مودبانه بپرس در چه حدی با همسرت رابطه داره. ازش بپرس میدونسته شوهرت متاهله یا نه. صداشم ضبط کن‌. اگه جواب نداد برو سراغ همسرت

بنظرم اول بشین با شوهرت خیلی منطقی و بدور از هر هیجان و واکنش تندی حرف بزن

هوم جالبه،برعکسشم بود شوهره میشست منطقی میحرفید 

پروفم «حپسه خان» از بنیانگذاران اولین انجمن های حامی حقوق زنان در خاورمیانه در اوایل قرن بیستم میلادی  ست،تاپیکای قبل ۱۴۰۲برا من نیس،هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

بنظرم اول بشین با شوهرت خیلی منطقی و بدور از هر هیجان و واکنش تندی حرف بزن

اینطوری قبح کار از بین میره و ممکنه همسرش کاملا اشکار ادامه بده .باید بدون هیجان مدارک بیشتری جمع کنه .صرف اینکه شماره یک خانمه ،دلیل به خیانت نیست 

خب به نظرم به خانومه زنگ بزن مودبانه بپرس در چه حدی با همسرت رابطه داره. ازش بپرس میدونسته شوهرت متا ...

میترسم وسط حرف زدن قطع کن لیست سیاه بزار من رو 

خیلی باحالیم خیلی 😀😀

بنظر من همسرت رو تعقیب کن همچنین اون خانم. و چند روز تعقیب کن ببین ملاقات دارنذ یا نه و روی گوشی همسرت نرم افزار کال رکورد اتوماتیک نصب کن شب که میاد همه ی تماس هاشو گوش کن ببین چیا گفتند و ضبط کن با مدرک حرکت کن .

هیچ مردی پای صحبت منطقی نمیگه من اینکار و کردم همه کتمان میکنند ساده نباش 

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .