2777
2789
عنوان

بچه‌ها میشه بیاید یکم باهاتون درد و دل کنم؟؟خواهش میکنم بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 684 بازدید | 104 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به خدا هرکار میکنم نمیشه،اصلا راضی نیستم شوهرم براش کاری انجام بده،نمیتونم باخودم کنار بیام

خداتو شکر کن شوهرت نمیگه برو کارای مامانمو انجام‌بده و...خودش میره

وگرنه جنگ اصلی پیش روت بود خدایی نکرده🤦‍♀️

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
به خدا هرکار میکنم نمیشه،اصلا راضی نیستم شوهرم براش کاری انجام بده،نمیتونم باخودم کنار بیام

عزیزم دیشب بهم گفتی اگه از کارهاش بگم شاخ درمیاری 

هر کاری که کرده رو فراموش کن تا خودت آرامش داشته باشی 

عزیزم مادرشوهرت عذاب زبونش رو خواهد کشید. خدمتی هم که همسرت بهش می‌کنه ، فقط عوض خیر توی زندگی خودت ...

ممنونم عزیزم ازت

امیدوارم خدا کمکم کنه،چون اینجوری هم خودم رو ازبین میبرم و هم همسرمو

تو این حق رو داری نبخشیش و میتونی خلاف میلت عمل نکنی و نمیتونی وقتی ازش دل چرکینی براش خوبی و سلامتی بخوای و کمکش کنی

اما بابت همسرت اون پسرش هست مانعش نشو که فردا روزی که مادرش فوت کرد بیاد عذاب وجدانش رو سر تو خالی کنه

صبرم زیاده اما عمری نمونده باقی💔 ......
هر بدی هم به همسرت کرده باشه بابت نه ماهی که حملش کرده شیر داده و بزرگش کرده و چیزایی که یادش داده گ ...

به خدا میدونم اینارو،گاهی اوقات‌هم به همسرم میگم به حرفای من گوش نکن،ناراحت میشم غر میزنم تو جدی نگیر

ولی برام سخته به‌خدا،اصلا ناراحت میشم خیلی ناراحت میشم به‌خدا وقتی یاد دل شکستن‌هاش میفتم کلی عذاب میکشم

ممنونم عزیزم ازت امیدوارم خدا کمکم کنه،چون اینجوری هم خودم رو ازبین میبرم و هم همسرمو

منم تقریبا یه همچین وضعیتی دارم.

هر روز هم خرج های هنگفت می‌زارن روی دست شوهرم.با اینکه ۹ تا فرزند هستند ولی فقط شوهر بنده وظیفه خودش می‌دونه.منم حرص میخورم ولی دندون رو جیگر گذاشتم فعلا.سعی میکنم بخاطر ثوابش خودم رو راضی نگه دارم

بهت اطمینان میدم هر کس تو دنیا جواب خوبی و بدی که کرده رو پس میده 

بنابراین نمیگم ببخش که خیلی سخته 

میگم رها کن و به خدا بسپار و خودت خوب باش که راه درست فقط راهی هست که خدا قبول داره بنابراین انتخابت میشه کمک کردن همین