2777
2789
عنوان

بچه‌ها میشه بیاید یکم باهاتون درد و دل کنم؟؟خواهش میکنم بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 683 بازدید | 104 پست
ممنونم عزیزم ازت امیدوارم خدا کمکم کنه،چون اینجوری هم خودم رو ازبین میبرم و هم همسرمو

باز خوبه غر میزنی ، شوهرت چیزی نمیگه.خیلی مردا دعوا به پا میکنند اگه زن اعتراضی داشته باشع

منم تقریبا یه همچین وضعیتی دارم. هر روز هم خرج های هنگفت می‌زارن روی دست شوهرم.با اینکه ۹ تا فرزند ...

اینا از لحاظ مالی فعلا هیچی نخواستن،که خیلی‌هم قبلا اذیت داشتن به‌خاطر پول و کلی چیزهای دیگه

شوهرشما چه‌کارها میکنه برای مادرش؟؟عصبانی یا دلخور نمیشی؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باز خوبه غر میزنی ، شوهرت چیزی نمیگه.خیلی مردا دعوا به پا میکنند اگه زن اعتراضی داشته باشع

نه طفلی اینجوری نیستی میگه میدونم حق با تویه

ولی اونم مادرمه،میگه مثل ساعت شنی میمونه مامانم نمیدونم کی از پیشم میره،خیلی درکم میکنه

ولی من عصبانی میشم وقتی کاری براشون انجام میده

عزیزم به این دید بهش نگاه کن که اگه بزرگواری و لطف کنید به کسی برکتش حتما تو زندگیتون میاد

اگه اون ادما والدین باشن که خییییلی بیشتر برکت میاد

اگررر اون آدم بدی کرده باشه و شما با خوبی جواب بدید که دیگه بزرگواری رو تموم کردید 

لطفی که شما میکنید ارزشش هزاران بار بیشتر از کاریه که من مثلا برای مادرشوهر بی آزارم بکنم

امیدوارم که هم دلت آروم بشه هم اجازه بدی همسرت وظبفه فررندیش رو راحت به جا بیاره و یه روووزی حتماااا حال خوبش بهت برمیگرده

میدونمم کار سختیه اما بزرگواری کن و بگذر

خودت بچه داری؟؟؟ درک میکنم ناراحت بشی ولی همون‌طور که همسرت شوهر شماست پسر اون مادر هم هست

بله یه دونه پسر دارم

به‌خدا میدونم همه‌چیز رو میدونم،ولی...

آخه میدونی بیشترین دلیلش اینه وقتی مادرشوهرم بهتر بود هروقت شوهرم میرفت خونش پشت‌سر من حرف میزد،نه در اون حد زیاد هاا ولی اندازه خودش میگفت

حالا همش میگم نکنه باز الان هم کلی حرف بزنه،بده من‌رو به همسرم بگه،اعصابم خورد میشه که هم خوبی کنم هم گناهمو بردارن و حرف بزنن درموردم

عزیزم به این دید بهش نگاه کن که اگه بزرگواری و لطف کنید به کسی برکتش حتما تو زندگیتون میاد اگه اون ...

مرسی گلم از وقتیکه گذاشتی برام

ازت کلی ممنونم،امیدوارم بتونم همینطور که گفتید عمل کنم،هرچند برام به خدا سخته ولی خب تلاشمو میکنم

اگر کمک نکنه و بلایی سرش بیاد با این روحیه لطیف بیشتر اذیت میکنی خودت رو بزار وظایف خودش رو شوهرت ان ...

امیدوارم بتونم عزیزم

چون اینجوری هم خودم کلی اذیت میشم هم همسرمو کلی ناراحت میکنم و اعصابشو خورد میکنم

خداتو شکر کن شوهرت نمیگه برو کارای مامانمو انجام‌بده و...خودش میره وگرنه جنگ اصلی پیش روت بود خدایی ...

نه اصلا نمیگه اینجوری،حتی میگه اذیت میشی نیا خودم میرم،خدایی درکم میکنه چی‌میگم،چون خودش شاهده مادرش چقدر بدی کرده در حقم

بپرس عزیزم

مرسی

دو هفته پیش کنار بچه ای بودم که آبله مرغون داشت و خودمم تا حالا نگرفتم، از عصر روی بدنم دونه هایی زد که وقتی ترکوندمشون آب داخلشون بود و بعدش خشک شدن الان فقط جاشون مونده یعنی آبله مرغون دارم؟

بعد نیم ساعت پیش همینطوری دستمو گذاشته بودم رو گردنم دیدم یه چیزی از داخل گردنم در اومده مثل غده اس🥲💔

یکمی کوچیکتر شده از اون موقع تا الان ولی دست میزنم بهش درد میکنه اصلا اونجوری معلوم نیست که کسی گردنمو ببینه متوجه اش بشه فقط با دست مشخص میشه کبود یا طور دیگه ایش هم نشده! این چند وقته احساس خستگی یا بی اشتهایی هم نداشتم! یعنی غده سرطانیه؟💔😭

الان رو زبونمم یه دونه در اومده سر سفیده خیلییی ترسیدم میترسم اینا به هم مربوط باشن🥲🥲

الانم فصل امتحاناس نمیتونم درگیر دکتر و اینا شم