2777
2789

اسی ببخشید 

توروخدا میشه بیاین تاپیکم حالم بده خیلی😔

خـــــدایا از تو معجزه میخواهم معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت معجزه ای که اشـــک شوقم را جاری کند     هرجای دنیایی دلم اون جاست  من کعبمو دور تو میسازم    من پشت کردم ب همه دنیا تا رو به تو سجاده بندارم گاهی پرستیدن عبادت نیست با اینکه سر رو مهر میذاری گاهی برای دیدن عشقت باید سر از رو مهر برداری❤🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه واقعا این تاپیکا و این حرفا مزخرفه، بخاطر چی اخه، ببین یاد بگیر خودتو دوست داشته باسی هدف داشته باشی، منم قبلا از زندگی متنفر بودم ولی خودمو پیدا کردم، هر روز شکرگزاری میکنم و حالم خیلی خوبه، ادمی که هدف نداره نمیتونه زندگی کنه و نه میتونه فردا از خواب بلند شه نصیحت منو داشتخ باش، اون چیزی که توی ذهنت میاد اون شغله که ازش میترسی انجامش بدی برو دنبال همون، قطعا موفق میشی، این خودکشی اینارو ول کن خیلی مزخرفه این چرت و پرتا

دیگه واقعا این تاپیکا و این حرفا مزخرفه، بخاطر چی اخه، ببین یاد بگیر خودتو دوست داشته باسی هدف داشته ...

ببین واقعا حالم خوب بود ولی ی ماهه شنیدم زنش حامله است کسی که واقعا دوسم داشت ولی خانواده اش نزاشتن ما بهم برسیم اونقدر که ازم متنفر بودن ،تو بودی چه حالی داشتی

تو باید وقتی ناراحت می‌شدی ک زن گرفت نه اینکه حاملس.دیگه ولش کن

آخه زنش رو دوست نداشت،فکر میکردم دلش همیشه پیش منه ولی الان احساس میکنم دیگه برا همیشه از دستش دادم تموم شد 

ببین واقعا حالم خوب بود ولی ی ماهه شنیدم زنش حامله است کسی که واقعا دوسم داشت ولی خانواده اش نزاشتن ...

ببین اینکه نرسیدی یه حکمته، یه درسی بود که باید از اون رابطه اونا بگیری، ببین گذشته ها گذشته، یه زمانی منم گیر میدادم به این چیزا ولی الان که خودمو پیدا کردم و تنهایی دارم زندگی میکنم، با خودم میگم که قبلا چه فکرایی داشتم، خیلی بچگانه بود، ولی الان پخته ام، هدف دارم، و دارم درست زندگی میکنم

ببین اینکه نرسیدی یه حکمته، یه درسی بود که باید از اون رابطه اونا بگیری، ببین گذشته ها گذشته، یه زما ...

الان با دلار ۱۰۵ تومنی دیگه آدم چه هدفی میتونه داشته باشه،آدما مگه چندبار میتونن کسی رو واقعا دوست داشته باشن،تو جوونی احساس پیری میکنم واقعا،همش میترسم یکی دیگه وارد زندگیم بشه ولی اونم خانوادش نزارن مگه من چی کم داشتم از اون زنش منم بنده خدا بدم

الان با دلار ۱۰۵ تومنی دیگه آدم چه هدفی میتونه داشته باشه،آدما مگه چندبار میتونن کسی رو واقعا دوست د ...

کاری به شرایط بیرونی نداشته باش، هر کسی هدف داشته رسیده به هدفش، اونا به این شرای‌ط نگاه نکردن و راهشونو ادامه دادن و رسیدن به موفقیت، باید بتونی ذهنتو کنترل کنی، الان یه مانع گذاشته جلوت و ترو میترسونه و میگه با وجود این شرایط بیرونی تو به درامد و موفقیت نمیرسی، در صورتی که این اشتباهه، باید راهیی رو بری که ناخودآگاهت میگه

کاری به شرایط بیرونی نداشته باش، هر کسی هدف داشته رسیده به هدفش، اونا به این شرای‌ط نگاه نکردن و راه ...

شما انگار داری بمن مشاوره شغلی میدی کاش همه چی پول و شغل بود،شکست تو رابطه های عاطفی آدمو پیر میکننه،شما اگه کسی رو واقعا دوست داشتید والان خبر بهتو می‌دادن که حامله است چه احساسی داشتید