2777
2789
عنوان

بچه دوم

552 بازدید | 35 پست

من سی سالمه و همسرم سی و چهار سالشه هفت ساله ازدواج کردیم یه دختر داریم امسال میره پیش دبستانی

تازه گواهینامه گرفتم و دوست دارم زن قوی و مستقلی باشم رانندگی خوب یاد بگیرم چرخ خیاطی گرفتم که هنری بیاموزم یه بار سزارین کردم میخوام اندامم رو فرم باشه باشگاه برم 

حالا مشکلم اینه همسرم بچه دوم میخواد میگه تک فرزندی برای بچه سخته تنهاست اما منم آدمم پس حق من چی میشه بچه مسوولیت داره مریضی داره هزینه داره من اگه بچه دوم بیارم پس کی به خودم برسم و کی مستقل شم همین حالام کلی عقبم از آرزوهام نمیدونم با چه زبونی شوهرم راضی کنم الانم دخترم مریضه از صبح درگیرشم ذهن و روح و جسمم خسته اس چیکار کنم یه چیزی بگید اروم شم😔

شما کاملا حق دارین

با همین صحبتا راضی نشده؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا با این شرایط بچه بیاری بزرگترین ضربه به خودت میزنی 

بچه چرا تنهاس؟بفرست خونه بازی .مهد کودک .پارک 

با دوستاش .به بهانه تنها بودن زندگی خودتو خراب نکن

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

عزیزم منم شرایط شما دارم دوست داشتم برم گواهی بگیرم بچم هم همسن بچه شماست ..شوهرم یه مدت خیلی پیله کرد تاپیک هام هست ..اما یکم مشکل مالی پیش اومد فعلا راصیش کردم تاچندمدت صبرکنه ....ولی تک فرزندی خوب نیست من خودمم میخوام مثلا یه سال دیگه

والا من دومی رو باردارم همزمان دارم برای آرزوهای خودمم کار میکنم 

نمیدونم چرا اینقدر زندگی رو سخت میگیرین

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

تا الان نیاوردی از این به بعدم نیار اختلاف سنی بچه هات زیاد میشه باز از طرف یه نفر که خواهرش ازش ۶ سال کوچیکتر و همیشه با هم دعوا دارن چون دنیاشون فرق داره👌

سلام دخترررررررررررم با تشکر
واقعا با این شرایط بچه بیاری بزرگترین ضربه به خودت میزنی  بچه چرا تنهاس؟بفرست خونه بازی .مهد ک ...

عزیزم اینجور نگید ..ابشون میتونه با وجود بچه دومم به خودش برسه سختی داره اما نشد نداره ..منم شرایطم مثل ابن خانما اما بچه تنها خیلی بده ..دخترمن اینقد گریه میکنه غصه میخوره تنهاست

من بچه دوم اوردم فیبروم گرفتم دیسک گردن گرفتن خلاصه خیلی مریضی گرفتم ولی اگه برگردم به عقب بازم پسرمو میارم. الان ۸ماهشه و تصمیم گرفتم دیگه راحت ب خوردم برسم 

💖اگر بیهوده رنجیدی از این دنیای بی رحمی💫به‌درگاهش قناعت کن عنایت می کند حتما💫
تا الان نیاوردی از این به بعدم نیار اختلاف سنی بچه هات زیاد میشه باز از طرف یه نفر که خواهرش ازش ۶ س ...

منو خواهرم اختلافمون همینقدره خیای اوکی هستیم ..چرا اینقدمنفی پیگید