2777
2789
عنوان

بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 35 پست
نه ناشکر نیستم خداروشکر  ولی میدونستم آنقدر اذیت میشم نمیاوردم  والاه که خداروشکر بابت د ...

عزیزم ان شاالله دوباره جنیفری میشی.منم چاق شدم رژیم دارم یه هفته اس

💖اگر بیهوده رنجیدی از این دنیای بی رحمی💫به‌درگاهش قناعت کن عنایت می کند حتما💫
شما چون روحیه و انرژیت بالاس میتونی عزیزم  من افسرده وکسلر وبیحالم هزار بار هم مثل شما امتحان ...

اخه گفتی قبلش اوکی بودی و فقط از اومدن بچه دوم اینجوری شدی، پس دلیلش احتمالا خستگیه، ولی تلاش کن به خودت برس کم کم انرژیت میره بالا، بلاخره چیزی نیست که بگی چند وقت دیگه تموم میشه، بچه همیشه هست مجبوری خودتو با شرایط تطبیق بدی، منم گاهی خسته میشم، بخودم فرصت میدم، چند روز ممکنه تنبلی کنم، کل خونه بریزه به هم بد اخلاق بشم، ولی بعد خودمو جمع و جور میکنم و ادامه میدم، 

تازه الانم پسر بزرگم مریض شده، حلقش شده پر از آفت، مدام گریه میکنه، چیزی نمیخوره، خودمم گلو دردم ولی مجبورم به هر دوتاش برسم، همه همینیم عزیزم، خسته و پر مشغله، ولی خب این وسط چون تو رژیمم دیدن عدد کمتر روی ترازو کلی خوشحالم میکنه، یکساعت بچه هارو میسپرم فردا به همسرم میرم باشگاه، با همینکارای ساده کلی انرژی میگیرم، برنامه هامم گذاشتم واسه بعد از دو سالگی کوچولوم، ایشالله که بتونم

قد: ۱۶۵  وزن اولیه:۷۳  وزن اکنون ۶۶:۸۰۰   وزن هدف  ۵۵

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم ان شاالله دوباره جنیفری میشی.منم چاق شدم رژیم دارم یه هفته اس

منم رژیم دارم، یک هفتست، تقریبا یک کیلو کم کردم، شما چقدر اضافه داری؟ منم قد ۱۶۵ وزنم ۷۴ قبل بارداری اخرم که دوماه ازش میگذره شصت بودم

قد: ۱۶۵  وزن اولیه:۷۳  وزن اکنون ۶۶:۸۰۰   وزن هدف  ۵۵

منم رژیم دارم، یک هفتست، تقریبا یک کیلو کم کردم، شما چقدر اضافه داری؟ منم قد ۱۶۵ وزنم ۷۴ قبل بارداری ...

منم قدم ۱۶۵ ولی وزنم ۸۴☹️من ده روزه رژیمم نمیدونم چقد کم کردم رژیمم فستینگه رژیم شما چطوریه؟

منم رژیم دارم، یک هفتست، تقریبا یک کیلو کم کردم، شما چقدر اضافه داری؟ منم قد ۱۶۵ وزنم ۷۴ قبل بارداری ...

۷ ماهه زایمان دوم کردم