2777
2789
عنوان

بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 35 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه پسر ۷ ساله داشتم 

چقدررر خوشبخت بودم هر روز گشت وگذار وباشگاه و...جنیفری شده بودم برای خودم 

شوهرم گیر داد بچه دوم به جرات میگم زندگیم دااااغون شد 

اندامم چاااق، کارای خونه و بچه هام دوبرابری سخت‌تر  

کلا طوری شد که قشنگ افسرده شدم الانم که بزرگه ۱۰ کوچیکه ۳ هنوزم با شوهرم هر دو پشیمونیم که چرا آوردیم 

فقط بچم خوشحاله تنها نیست

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

مگه بچه چیکار میکنه که انقدر از استقلال میگین

با حاملگی و تا موقعی که به راه بیاد جمعا دوساله. ولی کیفش سالها هست مگر اینکه دیدتون به بچه یک موجود اضافه باشه که دست و پاتون رو میبنده

مادر فرزند پذیر❤️مادر دو فرزند💓لطفا نپرسید واقعا دوتا بچه به سرپرستی گرفتی! 💔اره جانم گرفتم💕اگه سوالی در مورد فرزند پذیری دارید بپرسید فقط زیاد وقت همو نگیریم و سوالات از روی کنجکاوی نباشه فقط اگه واقعا قصد فرزند پذیری دارید بپرسید قشنگای من😊.هردوشون هنوز کوچیکن و مدرسه نمیرن😁. دلم میخواد 4تا بچه داشته باشم برام دعا کنید خدا لایقم بدونه و بازم بتونم فرزند دیگه ای به فرزند خواندگی بپذیرم😍. این بچه ها خیلی شیرینن. قند و نباتن 😍. ماشاءالله به جونت عزیزم😘خدا رو هیچوقت فراموش نکنید🥰اگه چیزی برای شکرگزاری نداریدنبضتونو چک کنید🤗. 

کار و استقلال مالی که ربطی به بارداری و بچه نداره .چون خیلی ها هم باردارمیسن وهم کار میکنن..در مورد اندامتون هم بگم بعد از دنیا اومدن بچه پیگیر باش ..اگه سوال برات پیش بیاد چطوری باید بگم با همسرت صحبت کن بگو شما بچه میخواستی من هم می‌آورم .وای کارهایی که دوست دارم رو باید انجام بدم .وبرا اینکه وقت کم نداشته باشم شما باید تو نگهداری از بچه ها کمک باشین

اگه ناخواسته با حرفهام دلی شکسته عذر خواهی میکنم

دقیقا شرایط من و داری،منم مردمم برا بچه دوم اما همسرم اصلا راضی نمیشه دقیقا حرفای شما رو میزنه میگه پس خودمون چی کی زندگی کنیم تازه این یکم از آب و کل دراومده و من تحمل نوزاد ندارم.و منم عقلم میگه حرفش کاملا درسته ولی ته دلم یه جورایی دومی و میخواد.دیگه باید به توافق برسین این که شوهرت میخواد نمیشه بهت اجبار کنه.فوقش جدی بگو قرعه میندازیم و هر چی شد اون یکی تمکین کنه اگه با منطق راضی نشد.

من یه پسر ۷ ساله داشتم  چقدررر خوشبخت بودم هر روز گشت وگذار وباشگاه و...جنیفری شده بودم برای خ ...

چرا نمیگی خدا شمارو لایق پدر و مادر شدن دونسته که بهتون داده . چطوری هنوزم با وجود اینکه بچه ات جلو چشمت بازی میکنه و میخنده میگی پشیمونم از داشتنش!

💖اگر بیهوده رنجیدی از این دنیای بی رحمی💫به‌درگاهش قناعت کن عنایت می کند حتما💫

اسی تنبلی نکن دختر فامیل من دوتا بچه اورد هر سال یه دونه به خودشم میرسه من که به زندکیش نگاه میکنم کیف میکنم ولی یه فامیل هم دارم با یه بچه درگیره از کاراش هم عقبه 

من خودم با بچه دوساله آموزشگاه رفتم راننده شدم باشگاه رفتم با سه تا بچه هم استاد شدم 

منم یه پسر پنجدسالو نیمه دارم و یه نوزاد دو ماهه، بنظرم اگه فکر میکنی ممکنه قانع بشی پس همین الان اقدام کن، دو ساله بشه میذاریش مهد و از همینجای ارزوهات شروع میکنی، در ضمن پرخوری نکنی چاق نمیشی، تو بارداری هم میتونی تا ماه هفتم خیاطی کنی، کتاباشو بخونی، و کاملا بیکار نباشی،

ما هر دومون دوس نداشتیم بچمون تنها باشه، فردا پس فردا پدر و مادر نباشن بچه گناه داره کاملا بی کس و کار میشه

قد: ۱۶۵  وزن اولیه:۷۳  وزن اکنون ۶۶:۸۰۰   وزن هدف  ۵۵

تا سنت نرفته بالا بچه دوم بیار بعدش تا ۷۰  ۸۰ سالگی فرصت داری.

هرچه سنتون بره بالاتر  از لحاظ ژنتیکی فرزند دومتون ضعیف تر میشه.

من خودم با تمام مشکلات دلم میخواد بچه دوم زودتر حامله بشم ولی مشکل پزشکی داریم.

چرا نمیگی خدا شمارو لایق پدر و مادر شدن دونسته که بهتون داده . چطوری هنوزم با وجود اینکه بچه ات جلو ...

نه ناشکر نیستم خداروشکر 

ولی میدونستم آنقدر اذیت میشم نمیاوردم 

والاه که خداروشکر بابت دوتا بچه هام

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

تا سنت نرفته بالا بچه دوم بیار بعدش تا ۷۰  ۸۰ سالگی فرصت داری. هرچه سنتون بره بالاتر  از ...

حوصله نوزاد و واکسن شب بیداری ندارم تازه دخترم میگم بره مدرسه برا خودم وقت بزارم اصلا نمیتونم خودم راضی کنم دوباره بچه بیارم باز از اول یکی بزرگ کنم نمیدونم چی میشه از پس شوهرم بر نمیام باید بریم پیش مشاور

من یه پسر ۷ ساله داشتم  چقدررر خوشبخت بودم هر روز گشت وگذار وباشگاه و...جنیفری شده بودم برای خ ...

عزیزم بازم میتونی بری باشگاه و اندامتو درست کنی، 

من پسر کوچکم دو ماهشه از غردا میرم باشگاه، دو هفته هم هست رژیم شروع کردم، صبحها دو ساعت زودتر از بچه ها بیدار میشم و خونه رو تمیز میکنم، غذا میپزم، پسر بزرگمم همسرم مببره کلاس و پارک، گاهیم واسه تنوع خودم میبرم همسرم نوزادو نگه میداره، 

قد: ۱۶۵  وزن اولیه:۷۳  وزن اکنون ۶۶:۸۰۰   وزن هدف  ۵۵

عزیزم بازم میتونی بری باشگاه و اندامتو درست کنی،  من پسر کوچکم دو ماهشه از غردا میرم باشگاه، د ...

شما چون روحیه و انرژیت بالاس میتونی عزیزم 

من افسرده وکسلر وبیحالم هزار بار هم مثل شما امتحان کردم نشد