2777
2789
عنوان

خانما چطوری بفهمیم شپش تموم شده

| مشاهده متن کامل بحث + 5084 بازدید | 88 پست
بده شوهرت ببینه خب یعنی هیشکیو نداری برات چک‌کنه؟؟

شوهرم که میگه چیزی نیست ولی حس میکنم هست 

سرم زخم شده از بس شونه کردم 

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین🖤 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دعا کن بره بخدا دارم روانی میشم 

انشالله که نابود میشن نگران نباش فقط ای کاش یکیو داشتی اون تخم سفیداشو جدا میکرد برات🥺اونا باعث میشن شپش بوجود بیاد دیگه هی رشد میکنن اونجوری موهاتو چقد کوتاه کردی دقیقاا؟؟!ببین من دادم داداشم با ماشین صفر زد برام قشنگگگگگ کچل کچل بودمااااا توام اگه هم کوتاه کردی بهت توصیه میکنم کامل کچل من بده شوهرت با ماشین بزنه یعنی قشنگ ریششون کنده میشه هااا من تاا فرش اتاق و پتو هامو و.... همه رو دادیم خشکشویی شست 😥

نگران نباش زیاد زنده نمیمونه بدون میزبان همه چی رو با آب داغو اتو بخار تمیز کن موهای خودتم چک کن

باشه 

دعا کن بره اصلا گریه می افتم 

انشالله که نابود میشن نگران نباش فقط ای کاش یکیو داشتی اون تخم سفیداشو جدا میکرد برات🥺اونا باعث میش ...

آخه من بدشانس عروسی دعوتیم چیکار کنم 

خیر سرم تازه عروسم جشن دارم 

ای خدااااا

شوهرم که میگه چیزی نیست ولی حس میکنم هست  سرم زخم شده از بس شونه کردم

آقایون حوصلشون نمیگیره آخع😣😥من یادمه نفت هم زدم گفتن میره خداییش تا نفت میزدم همشون میریختن کف حمام مرده شوهرشون ببرن هعیییییی😥😣😓چیه آخع این لعنتیاااا 

لیندا لایس تخم هاش رو هم پوک میکنه رختخوابت اینا اگه خوب ضدعفونی کرده باشی میره من اول که دیدم تو مو ...

من که اصلا باورم نمیشد وقتی فهمیدم آب سرد ریختن سرم 

اگر میدونی چی کشیدم 

استفاده کردم همچی 

نمیدونم رفتن یا ن 

قشنگ مرغابی شدم هی میرم حموم شونه میکنم قشنگ ۴ ساعت تو حموم هستم 

آقایون حوصلشون نمیگیره آخع😣😥من یادمه نفت هم زدم گفتن میره خداییش تا نفت میزدم همشون میریختن کف حما ...

نفت امتحان نکردم آخه عروسی دعوتم. تازه عروسم جشم داریم 

وای روانم ریخته بهم 

نابودم اصلا 

آخه من بدشانس عروسی دعوتیم چیکار کنم  خیر سرم تازه عروسم جشن دارم  ای خدااااا

اووو ای بابااا😥خب دیگه تا کچل نکنی اونا همونجور رو سرت میمونن فقط تنها راه چاره ات کچلی تمااام اگه هم نمیخای کوتاه کنی برو نفت بگیر بزن کف سرت ماساژ بده بعدش با شونه دونه ریز شونه کن بیان بیرون همشون تا چند روز خارش سر داری بخاطر نفت ولی خیالت راحته نابود شدن دیگه حتی اون تخماشم میکشه نفت بزنی

نفت امتحان نکردم آخه عروسی دعوتم. تازه عروسم جشم داریم  وای روانم ریخته بهم  نابودم اصلا ...

بزن حالا توووو بوش میره تا اونموقع نگران نباش 

وااای سرم چرا خارش گرفت😥😣😂فکر میکنم بهش موهام میخاره اییییی خدااا

اووو ای بابااا😥خب دیگه تا کچل نکنی اونا همونجور رو سرت میمونن فقط تنها راه چاره ات کچلی تمااام اگه ...

باید برم ببینم چطوریه 

دعا کن برام اعصابم بهم ریخته 

آخه موهای بلندم را مثل پسرا کوتاه کردم 

بزن حالا توووو بوش میره تا اونموقع نگران نباش  وااای سرم چرا خارش گرفت😥😣😂فکر میکنم بهش موها ...

ان شاء الله

آره منم قبلا اینطوری بودم نمیدونستم چ کوفتی هستش که 

کوتاه کردم .تازه رنگ کرده بودم خیر سرم  نمیدونم از کی گرفتم بیچاره شدم بخدا مثل مرغابی شدم همش ...

بازم رنگ کن. من شنیدم رنگ زدن نابودشون میکنه

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

اخه پشت سزم نمیتونم ببینم 

من خودم دست میبرم تو موهام از پشت سر هم ، از سمت ریشه تا نوک مو، انگشت شصت و اشاره رو میکشیدم رشکی بود بین دو انگشت حس میشد درش میاوردم 

فقط 6 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

دیگه بعد یه مدت که هیچی ندیدی و تخم شپش هم خشک و سفید شد معلومه از بین رفتن  روزانه هم از تو آ ...

رشک چه شکلیه دقیقا؟ 

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم