2777
2789
عنوان

خانما چطوری بفهمیم شپش تموم شده

| مشاهده متن کامل بحث + 5085 بازدید | 88 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه بعد یه مدت که هیچی ندیدی و تخم شپش هم خشک و سفید شد معلومه از بین رفتن  روزانه هم از تو آ ...

اخه پشت سزم نمیتونم ببینم 

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین🖤 
اشکال نداره اتفاقه دیگه بچه منم از مدرسه گرفت با اینکه یروز درمیون میرفت حموم و موهاش کوتاه بود

داغونم داغون نمیدونم چ بی وجدانی داشته پس نگفته 

داغونم داغون نمیدونم چ بی وجدانی داشته پس نگفته 

همون ارایشگاه که رفتی هم ممکنه گرفته باشی معلوم نمیشه اگه زود فهمیده باشی راحت‌تره نابودیش فقط موهای همه اعضا خانواده رو چک کن

حس خارش داری یا حس میکنی چیزی رو پوست سرت راه میره؟

نه خیلی کمتر شد قبلا ک اصلا نمیدونستم شپش چیه نشسته بودم میخاروندم 

الان ک نمیخاره خیلی کم گاهی وقتا حس میکنم ولی فکر کنم بیشترش توهمه

همون ارایشگاه که رفتی هم ممکنه گرفته باشی معلوم نمیشه اگه زود فهمیده باشی راحت‌تره نابودیش فقط موهای ...

یعنی چند وقت بهش دستم بنده 

منم کوتاه کوتاه کردم قشنگ مثل پسرا شدم  ۵ میلیون پول رنگ دادم با هزار تا قسط و آخرش این شد&nbs ...

اره منم قبل اینک کوتاه کنم چون مجرد بودم رنگ روشن نمیتونستم بزارم رفتم رنگ مشکی گرفتم گذاشتم ولی بازم فایده نداشت🥺از این ب بعد میری جایی مسافرتی ویلایی چیزی ی بالشت با خودت ببر من ک حتی خونه مامانم ایناهم میرم ی بالشت جدا میبرم با خودم دیگه چشمم ترسیده بخداا🥺

نه خیلی کمتر شد قبلا ک اصلا نمیدونستم شپش چیه نشسته بودم میخاروندم  الان ک نمیخاره خیلی کم گاه ...

اره آدم وسواس میگیره من موهام تا باسنم هست ولی نگرفتم چون زود فهمیدم فقط یکیمون گرفت که خداروشکر رفع شد ولی اگه کسی باشه موهات رو چک کنه خیالت راحت میشه

اره منم قبل اینک کوتاه کنم چون مجرد بودم رنگ روشن نمیتونستم بزارم رفتم رنگ مشکی گرفتم گذاشتم ولی باز ...

دعا کن بره بخدا دارم روانی میشم 

اره آدم وسواس میگیره من موهام تا باسنم هست ولی نگرفتم چون زود فهمیدم فقط یکیمون گرفت که خداروشکر رفع ...

کسی را ندارم که موهام چک کنه