2777
2789
عنوان

خانما چطوری بفهمیم شپش تموم شده

| مشاهده متن کامل بحث + 5084 بازدید | 88 پست
من خودم دست میبرم تو موهام از پشت سر هم ، از سمت ریشه تا نوک مو، انگشت شصت و اشاره رو میکشیدم رشکی ب ...

چقدر سخت انجام میدم ولی 

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین🖤 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اشکال نداره اتفاقه دیگه بچه منم از مدرسه گرفت با اینکه یروز درمیون میرفت حموم و موهاش کوتاه بود

اتفاقا من شنیدم هرچقدر سر تمیزتر باشه، احتمال ابتلا به شپش بیشتره. شپش پوست سر تمیزو چون اکسیژن بهش میرسه، بیشتر دوست داره. برای همینه که میگن کسی که شپش داره مایونز بزنه، تا خفه بشه 

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

داغونم داغون نمیدونم چ بی وجدانی داشته پس نگفته 

ای جان عزیزم... 

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

اره منم قبل اینک کوتاه کنم چون مجرد بودم رنگ روشن نمیتونستم بزارم رفتم رنگ مشکی گرفتم گذاشتم ولی باز ...

یعنی موهاتو رنگ کردی شپش از بین نرفت؟؟؟ 

با چه روشی از بین رفت؟ 

لیندا لایس تخم هاش رو هم پوک میکنه رختخوابت اینا اگه خوب ضدعفونی کرده باشی میره من اول که دیدم تو مو ...

لیندا لایس چیه؟ شامپوئه یا محلول؟ 

رشک چه شکلیه دقیقا؟ 

اشکی مانند 💧 رنگ قهوه ای و اینا داره ، ولی وقتی خشک شد سفید یا کرم رنگ میشه و نطفع داخلشم از بین میره

فقط 6 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

اشکی مانند 💧 رنگ قهوه ای و اینا داره ، ولی وقتی خشک شد سفید یا کرم رنگ میشه و نطفع داخلشم از بین می ...

کاش ریشه کن بشه این کثافت 🤦🏻‍♀️

ممنون عزیز دلم از پاسخت

کاش ریشه کن بشه این کثافت 🤦🏻‍♀️ ممنون عزیز دلم از پاسخت

خواهش میکنم عزیزم ، بله خیلی بده و ب سرعت هم منتقل میشه ، من مربی مهد بودم یکی از بچه ها شپش داشت و من بغلش میکردم بهم منتقل شد ولی زودتر از سالای قبلی که گرفته بودم ازش خلاص شدم و به اعضای خانواده منتقل نشد خداروشکر 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

اشکی مانند 💧 رنگ قهوه ای و اینا داره ، ولی وقتی خشک شد سفید یا کرم رنگ میشه و نطفع داخلشم از بین می ...

من کرم رنگه بعد ی کوچولوش قهوه ای این یعنی زنده اس؟

خواهش میکنم عزیزم ، بله خیلی بده و ب سرعت هم منتقل میشه ، من مربی مهد بودم یکی از بچه ها شپش داشت و ...

گلم شما چ کارایی انجام دادی برای از بین بردنش 

من ک دیگ نمیدونم بجز شونه کشی بتونم کار دیگه ای بکنم 

من خودم دست میبرم تو موهام از پشت سر هم ، از سمت ریشه تا نوک مو، انگشت شصت و اشاره رو میکشیدم رشکی ب ...

شست* 

اشتب نوشته بودم انگار

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روی ناخن شست بذارش ، با ناخن شست دیگه‌ت لهش کن ( درس میشه بین دو ناخن)  اگر تق صدا داد یعنی زن ...

باشه انجام میدم حتما