2777
2789
عنوان

کارت ورود ب جلسه نهایی

196 بازدید | 24 پست

الان خبر دار شدم از کارت 

چجوری بگیرم؟

ت سایت زده کارتی صادر نشده 

حالا چ خاکی ت سرم بریزم الان ب مدیر پیام بدم دیر نیست؟ 

مسلمون نیستم اما اعتقادات خودمو دارم پس اگه در این رابطه موافق نیستی ریپ نزن~

همه همینیم دوستممم

بیخودی به خودت استرس میدی

اه 

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شبکه خبر الان زیرنویس شد اونایی که کارت نگرفتن بجاش با کارت شناسایی معتبر میتونن امتحان بدن

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
شبکه خبر الان زیرنویس شد اونایی که کارت نگرفتن بجاش با کارت شناسایی معتبر میتونن امتحان بدن

یعنی با چی؟

خب کجا بریم؟ مکان رو نمیدونیم ک

پرنده ای که مقصدش پرواز است،از ویرانی لانه اش نمی هراسد:)
شناسنامه خب چجوری بفهمیم حوزه کجاس

خب از مدرسه بپرس حوزه کجاست . از دوستا و همکلاسیات که موفق شدن کارت بگیرن

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

ینی اینطوری میشه؟ 🥲

مسلمون نیستم اما اعتقادات خودمو دارم پس اگه در این رابطه موافق نیستی ریپ نزن~

یعنی با چی؟ خب کجا بریم؟ مکان رو نمیدونیم ک

از همکلاسیات بپرس اونایی که تونستن کارت بگیرن یا از مدرسه بپرس حوزه امتحانی رو