2777
2789

قرعه کشی خونگی نوشتم ۵۰ ملیون 

چند نفرم گذشته ..ولی اعضای تیم تصمیم گرفتن که یکسرش کنن برع ..گفتن یجا قرع بشه مال هر کی مشخص بشه ....افتادم یکی ومونده ب آخر 😐😐😐😂😂😂وای اعصابم سگیه 😭😭😭😭😭...ایشششش

ینی چرا من هر آرزویی از خدا خواستم گفت حکمت نیست حالا این هیچ چرا تو زندگی معمولیمم انقدر بد شانسم 😐.....ینی تف تو شانسم 

دو سال دیگه نوبتمه😅😅

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠

عزیزم نیمه پر لیوان ببین وامو که گرفتی دیگه قسط نداری

نیمه خالیشم اینه که دوسال دیگه 50 تومن ارزش نداره

خواهش میکنم بلاک و ریپورت بلاگر های دوزاری و بی هنر رو از همین الان شروع کنید تا مثل علف هرز هرروز بیشتر نشن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم به قرعه کشی شانس ندارم خیلی وقته ننوشتم

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم

کنسلش کن  دوتومنی که الان هرماه میدی رو یچیز دیگه بخری اونموقع بیشتر از ۵۰ تومن میشه

نمیشه ...😕😕شوهرم گفت عب نداره برا مس اندازم خوبه

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
من که دیگه عمرا شرکت کنم، همش ضرر بود برام خوبه از نفر اخر یدونه جلوتری😂😂😂 الان خیلیا ناراحتن ...

قرعه کشی فقط برای بانیا و اونایی که اول درمیان خوبه بقیه ول معطلن

و اینکه بعضیا میگن اون چند نفر آخر باید دوره بعدی برعکس باشن یعنی اخرین نفر دوره بعد اولین نفر باشه و یکی مانده به اخر دومین نقر باشه و... 

زندگی واقعی یه چیزی بین اینستا و نی نی سایته