2777
2789

چکار کنم؟ شبا با گریه بیدار میشه و اب و شیر هم نمیخوره موقع گریه. دیگه کلافه شدم. تا صبح 100 بار میزارمش روی پام تا بخوابه. الان 11 ماهشه.

😍😍😍😍😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه شبا پنجره بازه. یا پنکه روشن میکنم. با کولر میترسم سرمابخوره.

چند وقته اینجوری شده؟  چندتا دندون داره؟ 

شب شب شعر و شوره شب شب ماه و نوره با یار قرار گذاشتم دیر کرده راهش دوره( با ریتم بخون😂😂)

دخترای منم دوقلوان. تا صب اصلا نمی خوابم.تازه یه ماه دیگم میرم سر کار.شیرخشکشونو کانفورت کردیم. اتاقو خنک کردیم. مالش روغن زیتون دادیم. هر کاری که گفتن کردیم الان 7ماه و نیمه هنوز تا صبح بیدارن.

من عاشقم.....
از اول بد خواب بود. اما چند شبه واقعا کلافم کرده. الان 5 تا دندون داره. البته یکی دیگه هم داره در می ...

شاید بخاطر دندوناشه ولی خب میگی از اول بدخواب بوده

شب شب شعر و شوره شب شب ماه و نوره با یار قرار گذاشتم دیر کرده راهش دوره( با ریتم بخون😂😂)

وابستگی دندون درآوردن بیقراریه سنشونه منم گاهی شبا تا صبح بیداربودم دخترم عادت داشت تو بغل بخوابه میذاشتم زمین بیدارمیشدو جیغ الان اونجوری نیس دیگه ولی هی بیدارمیشه دنبالم میگرده موهامو میگیره و میخوابه 

دخترای منم دوقلوان. تا صب اصلا نمی خوابم.تازه یه ماه دیگم میرم سر کار.شیرخشکشونو کانفورت کردیم. اتاق ...

وای اینجوری هم خیلی سخته. بخوای بری سرکار واقعا اذیت میشی.

😍😍😍😍😍

الان بهتر شده دکترگفتن احتمال رفلاکس هست ازدندوناش هم میتونه باشه دخترم جیغ میکشید وازخواب میپریدواصلا شیرنمیخورد.به نظرم ازدندوناش هست دخترم چهارتادندون بالاییشو باهم درآورد.خیلی اذیتم کرد.