2777
2789
عنوان

زن بوی خیانتو میفهمه 🙂

672 بازدید | 30 پست

واقعا حقیقت داره خانوما بوی خیانتو میفهمن 🙂🥲

مثلا همسر من وقتی خیانت میکنه دیگه شبا بغلم نمیکنه 

بام وقت نمیگذرونه 🙂همه کارام از نظرش مسخره ان 

دنبال بهونه دعواس 

سعی میکنه پیشم نباشه 

میگما مگه پارتنرشون بهشون دوربین وصل کرده که انقدر میترسن نزدیک زنشون بشن یا زنشونو جایی ببرن 🥲

دلم واسه جیگرگوشم میسوزه 😢چقدر به باباش گفتم بیا باهم تو اتاقش فیلم بگیریم ساکشو بچینیم ولی قبول نکرد 😅اونوقت یادم همون زنیکه خراب حامله که بود شوهرم هرشب میبردتشون بیرون 🥲(با زن دوستش در ارتباطه)

هیچ مدرکی واسه اثبات ندارم متاسفانه ولی تو فکرشم یکم دندون رو جیگر بزارم پسرم دنیا بیاد پاسپورت بگیرم و بزارم برم چون این عوضی بچه ارو بهم نمیده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقد سخت  

یاد گرفتم تو سختی ها زمین نخورم قوی باشم چون قراره من دیگه اون اشتباه و آدم اشتباه رو تکرار نکنم🎳 و درس وتجربه کسب کنم این شکست و برد ها شیرینیه زندگیمونه🎲 یادت باشه رنج نباید شمارا غمگین کند🍃 باید شمارا قوی و هوشیار کند🏆🌞. مدرک تحصیلی(لیسانس/کارشناسی)🌱(متأهل)( قد1/80) (وزن75 )(بدنسازم زیبایی بدن کار میکنم) (گاهی اوقات مدلینگ لباس ومدل ارایشی هم قبول میکنم )💐💄👗👠💋💅👰 وقتی جوابتو نمیدم یعنی به شخصیت خودم احترام میزارم که با شما هم کلام نشم.
عزیزم این مسئله که گفتی خیلی جدیه بهتر با روانشناس خانواده صحبت کنی

تو این دوران خیلی نیاز به توجه داشتم 

ولی خیلی بد شکستم 🙂

من واسش حتی هدیه پدر شدن خریده بودم ….

با وجود قرص باردار شدم 🙂ولی خب جوجمو دوست دارم 💙

همه جوجوشونو دوست دارن ولی من شخصا حاضر نیستم جوجوم تو‌چنبن خانواده ای بزرگ بشه تقصیر جوجوم چیه 

متولد ۸۶هستم اندازه ۹۰ساله ها میفهمم