2777
2789

چه  چیز های براتون  میارن 

عیدی واسه  عید  نوروز  اینا هم ه میارن  براتون ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره تو نامزدی خانواده شوهر میارن بعد عروسی خانواده دختر اگه دوست داشته باشه خانواده پسر هم میاره 

کاربری دو نفره ⭕️ رد نکن امضامو تروخدااااا واسه نیتم دعا می‌کنی 🥲💔

عید نوروز و شب یلدا داریم

میوه اجیل لباس طلا

حقیقت آیینه‌ای بود که از آسمان به زمین افتاد و شکست، هر کس تکه‌ایی از آن را برداشت خود را در آن دید، گمان کرد حقیقت نزد اوست، حال آنکه حقیقت نزد همگان است.

تا قبل عروسی ازدواج خانواده شوهر میارن 

شب چله و شب عید ما رسمه 

بعد از اون که ازدواج کردیم خانواده خودمون 

۸۰ سالتم بشه   باید بیارن ...پدر مادر زنده نباشن معمولن داداشا هدیه میدن

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠

بعد از ازدواج اگر منظورت دوران عقده که سال اول خانواده داماد برای دختر هم یلدا و هم عید هدیه میارن و معمولا فقط همون سال اول هست سال های بعد نه .

اگر هم منطورت اینه که عروسی کردن دیگه نه یلدایی کادو نمیدن فقط شاید عید خانواده دختر و پسر بهتون عیدی بدن اونم فقط سال اول 

برای نوروز سال اول خانواده داماد میبرن

سال دوم خانواده عروس زنجیر طلا واسه داماد

روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، تونر گلایکولیک اوردینری، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، سرم آزلائیک اسید لافارر، سرم نیاسینامید اوردینری، سرم رتینول اوردینری، سرم لایه بردار (قرمز) اوردینری، کرم دور چشم کافئین درمالیفت، ترمیم کننده لب هیدرودرم، ضدآفتاب لب هیدرودرم، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون_________________________________________روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو مخصوص موی خشک لافارر، نرم کننده مو ویتاپلکس، ماسک مو فینو شیسیدو، سرم آنتی فریز سینره

رسم یلدایی ،خانواده عروس ،فقط سال اول میبرن ، آجیل ،میوه ،شکلات ،لباس ،سرویس قابلمه یا طلا .نون محلی . خیلی چیزا‌.

رسم عید نوروز هم داریم ،سال اول تشریفاتی ،سال های بعد پول با شکلات 

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی)