2777
2789
عنوان

شما هم وقتی میرید خونه پدر شوهرتون، شوهرتون مث خر خوشحاله؟ 😤

| مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 41 پست

همانطور که ما زن ها وقتی میریم خونه پدرمون مثل اسب خوشحالیم و شیحه می کشیم و چارتمه میریم، مردهامون هم تو این شرایط مثل خر خوشحال می شن، فقط می مونه بچه ها که هر دو جا مثل قاطر،  یابو کیف می شن.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همانطور که ما زن ها وقتی میریم خونه پدرمون مثل اسب خوشحالیم و شیحه می کشیم و چارتمه میریم، مردهامون ...

حالا چرا همرو تخریب کردی 😂

در ظلمات شب تنها خداست که صدایت را میشنود 

همانطور که ما زن ها وقتی میریم خونه پدرمون مثل اسب خوشحالیم و شیحه می کشیم و چارتمه میریم، مردهامون ...

دختر بخدا یچیزی میگم یچیزی میخونی اصلا یادش میره زن داره بچه داره انقد مشکلات و بدبختی داریم هیچ وقت هیچکدومشون کمکمون نکردن اما همیشه ازمون میکنن 

خدای من چه وضعه صحبت در مورد همسرته.  منم جاریام همیشه میگن در مورد همسرشون ولی با عشق تعریف می ...

من نمیگم ناراحت باشه خداشاهده میگم کلا  یادش میره زنی هم داره حواسش نیست که چقد ما خودمون به پول احتیاج داریم 

والا همسر منم خیلی به خانوادش میرسه والا تنگ نظر نیستم ولی دیگه شورشودراورده

خب منم همینو میگم بخدا هیچ کار ندارم چیزی بخره ولی خب به اندازه . 

مثلا عید هیچکدوم به دختر من عیدی ندادن شوهرم به بچه های همشون داد انقد بیشعوره 

من نمیگم ناراحت باشه خداشاهده میگم کلا  یادش میره زنی هم داره حواسش نیست که چقد ما خودمون به پو ...

وقتی اونجایید شما احیانا غر نمیزنید یا وانمود نمیکنید بد میگذره. و انتظار رفتن بکشید ممکنه بخاطر یه چیزی فراری باشه اونجا از همدم شدن باهاتون. بنظرم باهاش پایه باشید و اگه انتقادی بهش دارید با ادبیات محترمانه بهش بگید شاید جواب داد.

رفیق من  همسر من عاشقتم.  🥰

وقتی اونجایید شما احیانا غر نمیزنید یا وانمود نمیکنید بد میگذره. و انتظار رفتن بکشید ممکنه بخاطر یه ...

بزار یچیزی بگم وقتی اومد خواستگاریم خودش تک و تنها اومد خانوادش قبول نداشتن منو با اینکه هزار برابر سر تر بودم ازش تازه ۱۶سال ازم بزرگتره 

تازه مادرشوهرم عروسی هم نیومد 

قبل من ی زن داشته که طلاقش داده مهریه میده دخترداییش بوده. با حقوق چس تومن خانوادش اصلا اصلا کمکش نمیکنن با حالی که دارن تازه ازمون میکنن شوهرمم انگاره خره نمیفهمه ی روز جلوشون واینمیسه انقد که مادرشوهرم منو عذاب داده انقد کنایه به من میزنه 

تازه شبی که عروسی کردم بخاطر اینکه شغل همسرم یه شهر دور بود خونه هم اونجا گرفته بودیم مجبور شدیم بریم خونه پدرشوهرم باورت میشه فردا صبحش منو از خونش انداخت بیرون 

بنظرت من حق ندارم بگم نمیخام وایسادم حق ندارم بگم خسته شدم

هیچ پشتوانه ای هم ندارم که اگه داشتم نمیدانم به این 

بزار یچیزی بگم وقتی اومد خواستگاریم خودش تک و تنها اومد خانوادش قبول نداشتن منو با اینکه هزار برابر ...

بحث مشکل شد. نمیدونم چی بگم اتفاقات قبل برات دلخوشی از اونا نذاشته

رفیق من  همسر من عاشقتم.  🥰