2777
2789
عنوان

شما هم وقتی میرید خونه پدر شوهرتون، شوهرتون مث خر خوشحاله؟ 😤

| مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 41 پست
بزار یچیزی بگم وقتی اومد خواستگاریم خودش تک و تنها اومد خانوادش قبول نداشتن منو با اینکه هزار برابر ...

اصلا موندم چرا زیر بار همچین ازدواجی رفتی!!!مرد طلاقی شونزده سال بزرگتررررر

این اگه خوب بود که دختر داییش ولس نمیکرد

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

حالا چرا همرو تخریب کردی 😂

تخریب نکردم، ی واقعیت است، به هر حال هر کسی با خانواده اش راحت است، خیلی وقت ها دختر یا پسری که به اسم عروس یا داماد وارد خانواده ای می شن، سر چیزهای خیلی کوچیک حساس می شن و رابطه را به سمت رقابت و دشمنی می برند، ضرب المثل ها در مورد باجناق، مادر شوهر، خواهر شوهر، شوهر عمه و... هم این را اثبات می کنه، خیلی ها چون با خانواده خودشون کاملا راحت اند فکر می گنند خانواده نکونه ای دارند ولی نمی دانند، داماد یا عروس خانواده یا باجناق و چاری در موردشون چی فکر می کنه، بنابراین مرد و زن در خانواده شون  و بچه ها هم جایی که بیشترین آزادی و احترام و خرج را براشون بکنه راحت اند.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا موندم چرا زیر بار همچین ازدواجی رفتی!!!مرد طلاقی شونزده سال بزرگتررررر این اگه خوب بود که دختر ...

بنظرتون یه دختر شونزده ساله چی از ازدواج میدونه بعدشم خانوادم دادنم من قبل اینم کلی خواستگار داشتم چون درشته هیکلم ولی این مد نظر پدرم بود و منو داد اصلا من درکی از ازدواج نداشتم بخدا الان که بزرگتر شدم میفهمم چی سرم اومده هیچ وقت پدرو مادرم رو نمیبخشم 

بزار یچیزی بگم وقتی اومد خواستگاریم خودش تک و تنها اومد خانوادش قبول نداشتن منو با اینکه هزار برابر ...

ببخشید، شغل و درآمد شوهرتون چیه و چقدره؟ ضکنا منزل دارید یا مستاجرید؟

نظامیه حقوقش ۱۲تومنه که پنج تومنش میره برای قسط  خونه سازمانی هستیم اجاره نمیگیرن

خوب خدارا شکر که اجاره نمی دید، البته ی نکته رو مد نظر داشته باشید که از الآن باید پس انداز کنید برای خرید خانه در زمان بازنشستگی، سعی کنید مسکن ملی تعاونی مسکن را که در نیروهای مسلح خیلی فعال اند از دست ندهید.

خوب خدارا شکر که اجاره نمی دید، البته ی نکته رو مد نظر داشته باشید که از الآن باید پس انداز کنید برا ...

ضمنا اگر می خواهید همسرتون پول هاش را مدیریت کنه، زودتر برای خرید خانه اقدام گنید