2777
2789
عنوان

ضروری.کمک.لطفا!!

| مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 47 پست
توصورتمم7تازدم که بیشترازهمشون میخارن نابودشدم توهمیت دوروزه بتظرتون چقدطول میکشه دورش کامل؟

نمیدونم تا حالا نگرفتم

اصلا دست نزن و خارش گرفتن هم دست نزن

میدونم سخته ولی لکه‌اش میمونه

نَشَوَد دآم وَ قَفَس ، مآنِعِ پَروآزِ کًسی ؛ 🌱🤍
کالامین که واقعا حرف نداره نمیزاره جاشونم بمونه من هرکیو دیدم میگفت دکتر بهم کالامین داده..بعد واسه ...

من سردروتب ولرزم برا شب اول بود دیگه هیچکدوم نداشتم ولی عجیب بدنم میسوزه اما خب برا پمادمیترسم با زینک  جاشون نره 

میتونیدکاربرمه لقا روبرام تگ کنید خودم نمیتونم!

لطفاً یه صلوات براشادی روح پدرم بفرستید.ممنون🙏💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیدونم تا حالا نگرفتم اصلا دست نزن و خارش گرفتن هم دست نزن میدونم سخته ولی لکه‌اش میمونه

خیلی خوابالوهم شدم هیچ بدرستی نمیتونم براکنکورونهاییامم بخونم 

من سردروتب ولرزم برا شب اول بود دیگه هیچکدوم نداشتم ولی عجیب بدنم میسوزه اما خب برا پمادمیترسم با زی ...

من شب سوم تب و لرز کردم و دونه هام زد بیرون..گلم واسه جایه جوش کالامین من الان دارم استفاده میکنم دیگه عالیه من الان 14روزه و جاشون خیلی کمرنگه و اصلا چال نیوفتاده

تو سن بالا خیلی اذیت میشی..منم خاهرم 17سالش بود ولی خیلی از من بهتر بود وضعیتش من کل صورتم پر شده بو ...

حالا من نسبت به اونابهترم اونا قوه بدنیشون خیلی کمه واصلا نمیتونن ازجاشون بلندشن طفلیا امتحانم دارن خیلی براشون ناراحتم 

من شب سوم تب و لرز کردم و دونه هام زد بیرون..گلم واسه جایه جوش کالامین من الان دارم استفاده میکنم دی ...

واااای دکترکه بهم گفت 7روزفقط طول میکشه یعنی ممکنه بیشترم طول بکشه😦

من همون اول دوتا زدم باسردردوتب ولرزصبح که بیدارشدم تب ولرزقطع ولی بمرور هی میزنن بیرون این دوروزه

واااای دکترکه بهم گفت 7روزفقط طول میکشه یعنی ممکنه بیشترم طول بکشه😦 من همون اول دوتا زدم باسردردوت ...

دوره جوش زدن و تب و لرزش ۷روزه کلن..بعد اون شروع میکنن به خوب شدن و روشون زخم میشه و بعدش خشک میشه میفته فقد روشونو نکندی ک جاش میمونه

دوره جوش زدن و تب و لرزش ۷روزه کلن..بعد اون شروع میکنن به خوب شدن و روشون زخم میشه و بعدش خشک میشه م ...

اهااااامرسی بابت پاسخگوییت عزیزدلم:)