2777
2789
عنوان

ضروری.کمک.لطفا!!

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 47 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم

ببین آبله مرغان یک بیماری هست که باید تا پایان طول دوره درمانش صبور باشید و بعد از این مدت و گذروندن طول مدت درمانش حال تون بهتر میشه 

دارویی های که پزشک تون دادن مصرف کنید 

و برای آبله های دهان و گلو 

شربت دگزامتازون رو تهیه کنید و یک قاشق مربا خوری از این شربت و یک قاشق غذا خوری شربت دیفن هیدرامین رو باهم محلول کنید و خوب هم بزنید و توی گلو و دهن تون قرقره کنید و بعد آب دهن تون رو همراه دارو خاج کنید 

اینکارو روزی سه بار انجام بده 

اما بهتر از این خوردن خاکشیر و آب هندوانه و خیار هست 

و صبور باشید 

آسیکلوویر هم که حتما پزشک براتون تجویز کردن 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 
سلام عزیزم ببین آبله مرغان یک بیماری هست که باید تا پایان طول دوره درمانش صبور باشید و بعد از این م ...

سلام ممنون عزیزدلم ولی یه سوال دارم که خیلی دودلم کرده پمادزینک که دکترتجویزکرده رواستفاده کنم یاکالامین بگیرم استفاده کنم؟

لطفاً یه صلوات براشادی روح پدرم بفرستید.ممنون🙏💔

سلام عزیزم ببین آبله مرغان یک بیماری هست که باید تا پایان طول دوره درمانش صبور باشید و بعد از این م ...

واینکه من دوروزه که ابله زدم وتب وسردردوهمه علایم درداش براشب اول بود ودیگه دردحس نمیکنم فقط صورتم خیلی سوزش داره بنظرتون دوره بیمارب حداقل چندروززمان میبره چون داروهایی که میخورم علاوه برکسلی بدنم هردوباعث خواب الودگیم میشه ولی خب امتحاناتم شروع ونمیدونم چیکارکنم؟

سلام ممنون عزیزدلم ولی یه سوال دارم که خیلی دودلم کرده پمادزینک که دکترتجویزکرده رواستفاده کنم یاکال ...

کالامبن از زینک دو درصد و ... تشکیل شده عزیزم 

اگر میخواین پماد موثر استفاده کنید پماد هیدروکورتیزون بهتره 

اما علت اینکه پزشک ها زینک اکسید تجویز میکنن  این هست که پماد زینک اکسید کمک می‌کنه جای آبله ها روی بدن فرد بیمار نمونه 

واینکه من دوروزه که ابله زدم وتب وسردردوهمه علایم درداش براشب اول بود ودیگه دردحس نمیکنم فقط صورتم خ ...

دوره بیماری باتوجه به سیستم دفاعی بدن هرکس و اینکه آبله ها عفونی بشن یا نه متفاوت هست 

اما معمولا ۱۴ روز طول میکشن

کالامبن از زینک دو درصد و ... تشکیل شده عزیزم  اگر میخواین پماد موثر استفاده کنید پماد هیدروکو ...

اهااااا پس کلا جاشونو وسیاهیشونوازبین میبره دیگه؟!چون تنهاترسم ازموندن لکههاس

کالامبن از زینک دو درصد و ... تشکیل شده عزیزم  اگر میخواین پماد موثر استفاده کنید پماد هیدروکو ...

پماد هیدروکورتیزون بهتره ازنظرتون؟

اهااااا پس کلا جاشونو وسیاهیشونوازبین میبره دیگه؟!چون تنهاترسم ازموندن لکههاس

بله 

اگر نگران جای لک ها هستید همون زینک اکسید رو استفاده کنید 

صبور باید باشید تا خوب بشید 

دوره بیماری باتوجه به سیستم دفاعی بدن هرکس و اینکه آبله ها عفونی بشن یا نه متفاوت هست  اما معم ...

من تاالان نزیک60یا70تازدم ممکنه خیلی بیشتمر بشن چون همیناهم خیلی اذیتم میکنن یااینکه ممکنه اوج بیماریم براهمین امروز باشه؟چون یدفعه از11تابه این تعدادرسیده

من تاالان نزیک60یا70تازدم ممکنه خیلی بیشتمر بشن چون همیناهم خیلی اذیتم میکنن یااینکه ممکنه اوج بیمار ...

نمیشه نظری داد 

ممکنه بیشتر بشن 

ممکنه تعدادی شون فروکش کنن و الباقی توی مدت طولانی تر از بین بره 

ممکنه همینطور بمونن 

بله  اگر نگران جای لک ها هستید همون زینک اکسید رو استفاده کنید  صبور باید باشید تا خوب ب ...

انشالله💔

خیلی دردچندانی ندارم فقط صورتم سوزش داره وگاهی اوقات خیلی کم بدنم من فقط نگران درسامم ونمیدونم براشون چیکارکنم واقعا