2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کافر بی دین

اینارو با من بودین؟ 

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 
ببین من از حاجی محلمون پرسیدم گفت گناه کبیره. است

حاجی محله رو ول کن 

خانم ها موتور سواری نکنن چون شاید یه آقایی تحریک بشه؟

منطقیه این حرف؟؟

تویی که داری امضامو میخونی امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه 🌷 چیزایی که میگم نظر شخصیمه؛ اگه باهام مخالفی راحت باش من دوست دارم نظرات مختلف رو بشنوم 👂 هیچ عقیده‌ای مقدس نیست و هر آدمی حق داره اون عقیده رو نقد کنه؛ این رو آویزه گوش دیکتاتور درونتون کنید که مخالف رو دیو دو سر نبینید.
هر کی که بخواد کار غیر منطقی انجام بده اعم از موتورسواری و دوچرخه سواری و ماشین سواری و اسب سواری&nb ...

الان خوبه منم بگم بخاطر قضاوت نابجاتون حالتون نمیکنم؟ 

شما که فرد معتقدی هستید باید بدونید حق الناس گناهش بالاتر از گناه کبیرست نه! 

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 
آخه ببین تو یک لحظه موتورسواری میکنی یک خانواده داغون میشه

به خانواده چه ربطی داره داریم راجع‌به حق طبیعی هر انسانی صحبت میکنیم 

دوتا حالت داره

یا شما داری شوخی میکنی 

یا مغزت خیلی ... 

اگه حالت دومیه واقعا کاریش نمیشه کرد 🤷‍♀️ 

تویی که داری امضامو میخونی امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه 🌷 چیزایی که میگم نظر شخصیمه؛ اگه باهام مخالفی راحت باش من دوست دارم نظرات مختلف رو بشنوم 👂 هیچ عقیده‌ای مقدس نیست و هر آدمی حق داره اون عقیده رو نقد کنه؛ این رو آویزه گوش دیکتاتور درونتون کنید که مخالف رو دیو دو سر نبینید.
به خانواده چه ربطی داره داریم راجع‌به حق طبیعی هر انسانی صحبت میکنیم  دوتا حالت داره یا شما د ...

آره به ما بگین احمق عوضش ما تو بهشت جایگاه ویژه ای داریم......

ببین مرد باسن زن موتور سوار رو میبینه تحریک میشه حمله ور میشه 

آره به ما بگین احمق عوضش ما تو بهشت جایگاه ویژه ای داریم...... ببین مرد باسن زن موتور سوار رو می ...

من به کسی توهین نکردم درباره جایگاه بهشتیتونم با این طرز فکرتون خیلی مطمئن نیستم

بیخیال الان جفتمون تعلیق میشیم سیم‌کارت ندارم دیگه 😅