2777
2789
عنوان

بیرون رفتن پسرتون (مهم)

88 بازدید | 5 پست

شمایی که فرزند دارید به خصوص پسر

وقتی زمستون میشه بهشون میگد شب سریعتر بیان خونه یا ساعت خونه اومدن به فصل ربطی نداره

مثلا تابستون ۱۰ زمستون ۹

داداشم هر جا میره به اجازه مامانمه و البته مامانم خبر داره کی میره کی میاد با کی میره و با کی میاد البته هنوز ۱۸ سالشه

بزرگترین *درد و رنج*،،،درد و رنج تبدیل نشدن به کسی یه که توانایی شو داشتیم .....

من بابام هیچوقت اجازه نمی‌داد داداشم بیشتر از ساعت ۱۰ و نیم بیرون بمونه حتی دم در خونمون با دوستش صحبت کنه ام نمیذاشت 

نازنین خانوم هستم🧚🏻‍♀️✨️ در مسیر یادگیری، تجربه و نوشتن از روزهایی که می‌گذرن :) مهربون‌تر نظر بده، از پشت گوشی‌ام آدم دلش می‌شکنه🥲🥀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر من اهل بیرون گشتن نیست ، چند بار پیش اومده با یکی دو تا از دوستاش گردش و شام رفتن و چون خیلی تکرار نمیشه جدای از فصل شده مثلاً یازده اومده و مشکلی نبوده 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

داداشم ۲٠ سالشه تقریبا دوساله دیگه هرجا بخاد میره هروقت بخاد میاد

قبلش شب معمولا بیرون نبود نهایتا ۸ ۹ اینا باشگاهی چیزی 

الان تا ۱۲ ۱ اینام میمونه بابام میگه میدونم کجاس و با کیا میگرده

البته کار ک میره خسته میشه زود میاد میخوابه