2777
2789

این سبک زندگیه منه و به خودم مربوطه چیکار میکنم چیکار نمیکنم 

چقدر لحن بعصی هاتون زشت و زنندس 

خیر ته هنرم فقط اینا نیست 

۷ ساله کار مدلینگ انجام میدم 

اون موقع که شما تو خواب ناز بودی من ۵ صبح میرفتم سر پروژه 

منتشم به سر خودمه ولی وقتی به ادم به چشم یه تنبل نگاه میکنید حرصم میگیره 

کسی مجبورم نکرده بود و خودم دوست داشتم ولی وقتی بعضی حرفارو میزنید باید جوابتونم بدم

چنتا ساز بلدم ،دارم کتاب مینویسم ، ورزشکارم ، تئاتر کار میکردم ، پروژه هایی انجام میدم که شمایی که توهین میکنی تو ۲۵ سالگی خوابشم نمیبینی 

اینارو در جواب اونایی که با توجه به تاپیک قبلیم توهین کردن (هم تو تاپیک هم تو خصوصی چندنفر حرفای زننده زدن)

اگه سوالی در زمینه پوست و مو و زیبایی دارید خوشحال میشم جواب بدم .

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان منتظر چی هستی گلم؟ دستاوردهای شما نسبت به شخص ۲۵ ساله خیلی نرماله باید توی این سن این کارا رو بلد باشی کسی که بلد نباشه تنبله. به این معنی نیست که خیلی کار سختی انجام دادین.

اگه از ظاهر کسی ایراد گرفتم/ بهش توهین کردم/ سلیقه‌شو زیر سوال بردم و... به خاطر اینه که خودش چنین چیزی خواسته. وقتی تاپیک می‌زنید یعنی : لطفا نظر خودتون رو بیان کنید. این یعنی هر نظری باشه می‌پذیرم. اگر غیر از اینه لطفا توی توضیحات ذکر کنید که فقط هر چی میگید رو تایید کنم.

چیشده؟ 

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 
الان منتظر چی هستی گلم؟ دستاوردهای شما نسبت به شخص ۲۵ ساله خیلی نرماله باید توی این سن این کارا رو ب ...

شا خودتو قاطی نکن من روی صحبتم با کساییه که خودشون میدونن

شما میتونی نظر ندی ؟      

سایت تبادل نظره😊اگر استارتر دوس ندارن کسی نظر بده نباید تاپیکی تشکیل بدن که امثال شما بیان به فرد دیگه که کاربر اینجا محسوب میشه بگن نظر نده! 

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 
وقتی اخلاقت گنده لازم نیست دل بقیه رو بشکنی میتونی نظر ندی مثلا

😂عزیزم یه نگاه به طرز برخوردت بکن ببین کی اخلاقش به اصطلاح گنده! 

در ضمن من اون کاربری نیستم که دفعه اول ریپلای کردین بهتون یادآور شدم که شما تصمیم گیرنده برای نظرات دیگران نیستید 

توبه وقتی جایی مثه اینجا عضو میشید راجع به ابتدایی ترین مسائل آگاهی داشته باشید 

شما میتونی نظر ندی ؟      

چقد طول کشید تا اکانتتو عوض کنی بیای از خودت دفاع کنی عزیزم😂

اگه از ظاهر کسی ایراد گرفتم/ بهش توهین کردم/ سلیقه‌شو زیر سوال بردم و... به خاطر اینه که خودش چنین چیزی خواسته. وقتی تاپیک می‌زنید یعنی : لطفا نظر خودتون رو بیان کنید. این یعنی هر نظری باشه می‌پذیرم. اگر غیر از اینه لطفا توی توضیحات ذکر کنید که فقط هر چی میگید رو تایید کنم.
چقد طول کشید تا اکانتتو عوض کنی بیای از خودت دفاع کنی عزیزم😂

من خودم زبون دارم تا از خودم دفاع کنم نیازی نیست پشت کاربری یکی دیگه قایم شم 

چقد شما سه تا شبیه همید🥹

@دریا0000  

@کمند1234  ‍ 

‍ 

@mayflower @yasnagoliiii مگه نه؟

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE