2777
2789

خانما من خیلی به خودم میرسم و بین دوستام و خانواده اینظوری شناخته شدم

حالا کارایی که انجام میدم رو میگم تا شماهم استفاده کنید و شما هم حتما بگید چطوری به خودتون میرسید و چیکار میکنید تا ایده بگیریم از هم و استفاده کنیم 💕💕💕

یه روتین خیلی خوب واسه موهام دارم که تو تاپیکای قبلم توضیح دادم کامل

یه روتین خیلی خوبم واسه پوستم دارم که اونم تو تاپیک قبلم توضیح دادم واستون  

اولین مسئله ای که خیلی رعایت میکنم بهداشته . هرروز دوش میگیرم و یک روز درمیون موهامو با شامپو میشورم

هفته ای ۳ بار هم یه حموم طولانی و ارامش بخش انجام میدم و تو وان دراز میکشم و ریلکسیشن انجام میدم و بعدش کل بدنمو اسکراب میکنم(هفنه ای یک بار)

از محصولات خوش بو و با کیفیت مثل محصولات (بث اند بادی ) استفاده میکنم

بعد از حموم هم روتین بعد حموم دارم : بادی باتر ، لوسیون ، دئودرانت ، بادی اسپلش ، ادکلن ، کرم دست و پا ، روتین پوست و مو

ماهی ۱ بار پدیکور و مانیکور انجام میدم.

لیزر میرم.

ماهی یکبار فیشال وی ای پی و اسکراب اسکالپ سر انجام میدم .

ماهی چندار میرم استخر واسه ماساژ و چون باله کار میکنم خیلی وقتا پا درد دارم و حتما باید برم واسه ماساژ .

به سلامت و بهداشت واژن و بیکینی خیلی اهمیت میدم : تو خونه لباس زیر نمیپوشم ، بعد شستن همیشه خودمو خشک میکنم ، نمیزارم شلوارم مرطوب شه ، هفته ای ۲ تا ۳ بار از ژل شستشو بانوان استفاده میکنم ، هیچوقت رو جای مرطوب یا سرد نمیشینم ، تو پریود بجای قرص از دمنوشای مختلف استفاده میکنم ، کیسه اب گرم میزارم ، ورزش سبک یوگا انجام میدم ، دوش اب گرم یک ربعه انجام میدم ، پدمو هر ۲ یا ۳ ساعت عوض میکنم ، همه کارام و قرارامو کنسل میکنم تو این دوره

کرم دستمو هر ۱ ساعت تمدید میکنم

ناخونامو همیشه کاشت کوتاه میزنم و هرروز زیر ناخونامو تمیز میکنم

هیچوقت ضد افتابم فراموش نمیشه

هر چندساعت بالم لبمو تمدید میکنم

روزی ۳ بار مسواک و نخ دندون استفاده میکنم و روزی ۲ بار دهانشویه استفاده میکنم

اخر شب از ماساژور چشم و یخ استفاده میکنم

اکستنشن مژه هامو هرماه تمدید میکنم

میوه و سبزیجات و اب خیلی استفاده میکنم

تغزیه خیلی سالمی دارم

مولتی ویتامین استفاده میکنم

قرص اهن میخورم هفته ای ۳ بار

قرص فیتو واسه موهام استفاده میکنم

ورزشم هیچوقت فراموش نمیشه

۱۵ ساله باله کار میکنم ، ۵ سال بندسازی و ۳ سال شنای حرفه ای (عکس هیکلمو میزارم واستون)

هرروز صبح یوگا انجام میدم

کتاب روانشناسی میخونم

واسه روحیم خیلی اهنگ گوش میدم و میرقصم

به روحیه ام خیلیی اهمیت میدم

دست به سیاه سفید نمیزنم و کار نمیکنم

زبان انگلیسیم حرفه ایه و واسش تلاش میکنم 

فعلا همینا یادمه 

اگه سوالی در زمینه پوست و مو و زیبایی دارید خوشحال میشم جواب بدم .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا اینجا حداقل ماهی ۱۰۰ ملیون اب خورده 

که ما نداریم 😁🤗

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚                                                                                         اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

بله وقت واسه خودم زیاد میزارم

متاهلی؟چون متاهل زیاد وقت نداره واس این کارا مخصوصا اگ بچه هم داشته باشی

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی در موردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش 😉😉😉😉