2777
2789

توستر رو روشن کردم گرم بشه 

رفتم طبق دستور مواد کیکم اماده کردم معلوم بود یه کیک فوق العاده میشه 😥

ریختم داخل قالب بردم بزارم تو فر یهو فنر درب توسترم شکست دیگه درش بسته نمیشد اعصابم خورد شد 

حالا اومدم با همون قالب گذاشتم رو شعله پخش کن درشم دم کنی گذاشتم ب نطرتون درست میشه آخه بچه هام خیلی ذوق داشتن واسش 🥺

اللهم عجل لولیک الفرج🤲 

باز خوبه این کارو کردین

من بودم با چسب پهن در توسترو میبستم 😂 روش های غیرعاقلانه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره درست میشه فقط حرارتو زیاد نکن که بسوزه

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

از کجا میدونستی ی یک فوق العاده میشه؟😐😂

کاربر عاقا :یک تاپیک دارم به نام حرف ناب(بین هوش و سرگرمی 119و120) دوست داشتی بیا توش  وی جمله ای  چیزی بنویس یادگار برای دیگران میمونه(شاید اون دیگران مخاطب خاصت باشه )همیشه هم بازه اگه نترکه😊هرچه میخواهد دل تنگت بگو😎تو تست ها هم اگه علاقه ای داری شرکت کن✋تاپیک معرفی کتابم را هم سر بزن اگر کتابی نظرت هست معرفی کن😊لایک یادت نره

نمیشد بزاری تو توستر یه چی تکیه بدی به درش که درو بسته نگه داره؟؟

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

باز خوبه این کارو کردین من بودم با چسب پهن در توسترو میبستم 😂 روش های غیرعاقلانه

خب اون همه مواد هدر میرفت باور کن دیروز شکر کیلویی ۷۵خریدم  اون لحطه فقط ب فکر اون همه مواد بودم حیف نشه 

حالا ب خودم اومدم دارم غصه درب توسترم میخورم اخه شوهرم فک نکنم دیگه ببره درستش کنه برام 😩

با چسب ک نمیشه اخه توستر روشن باشه داغ میشه چسب درمیاد 😄

اللهم عجل لولیک الفرج🤲 
هر کار کردم نشد 

خب حالا این بار که گذشت میتونستی فر دستسازم درست کنی بلدی یا بگم؟

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

آها باشه 

به نظر من برندارید دمکنی رو اگه سر شیشه ای که خودش سوراخ داره گذاشتی که آره بخار میاد بیرون فکر کنم عیب ندارد برداری ولی اگه سر فلزی بدون سوراخ گذاشتی که باید دمکنی بذاری چون بخار می‌ریزه رو کیک خمیر میشه

اخی چه بدشانسی ای 🤣🤣 اره میپزه

😂😂😂😂بیشتر ضد حال بود تا بدشانسی 

فکرشو بکن بعدیه ساعت بشینی کل مواد و اماده کنی لحظه اخر اینجوری🥲

اللهم عجل لولیک الفرج🤲