2777
2789

سلام خانما میشه راهنماییم کنید.

اونایی که شهر غریب زندگی می کنید و هیچ‌کس رو ندارید وقتی دلتون میگیره و می‌خواین تنها باشین کجا میرید؟؟؟؟

من امروز کجا برم؟

حال و حوصله اصلا ندارم.

توی یه شهر خیلی کوچکم

❤️❤️My Goal Is My Job❤️❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم قراره سال بعد دور ترین نقطه از خانواده م برم که حتی خانواده شوهرمم اون شهر نیستن دلم گرفته از ا ...

منم همینم ، یعنی خودم و شوهرم غریبیم اینجا فقط خودمون دوتاییم ولی من چون از فامیل خیلی ضربه خوردم اینجوری رو ترجیح میدم میدونی خیلی الان راحتم

منم همینم ، یعنی خودم و شوهرم غریبیم اینجا فقط خودمون دوتاییم ولی من چون از فامیل خیلی ضربه خوردم ای ...

نه من طرف مادری خیلی خوبن

هر شب بابامو بغل نکنم نمیخوابم تا نیاد ناهار شام نمیخورم هر شب بغل خواهرم میخوابیم با مامانم کلی حرف میزنیم چطور دوریو تحمل کنم

نه من طرف مادری خیلی خوبن هر شب بابامو بغل نکنم نمیخوابم تا نیاد ناهار شام نمیخورم هر شب بغل خواهرم ...

آره خب خیلی سخته من خواهر ندارم فقط ی برادر دارم ، منم دلم واسه مامانم خیلی تنگ میشه ولی ماهی دوبار اونا میان خونمون چون باردارم من نمیتونم برم در کل دیگه عادت کردم

آره خب خیلی سخته من خواهر ندارم فقط ی برادر دارم ، منم دلم واسه مامانم خیلی تنگ میشه ولی ماهی دوبار ...

مامانم فرهنگی هس نمیتونه راه ۲۷_۲۸ ساعته رو بیاد اخه خواهرمم دانش اموزه

وای یه غم بزرگی از الان دارم🥺🥺🥺هر چند گفته هفته ای یه بار میفرستمت بری ولب خب نمیشع ک حرفه یه نوع دلداریه

منم سه سال به خاطر کار همسر یه شهر دیگه بودیم دوتایی بودیم فقط 

من سرکار میرفتم سرم حسابی شلوغ بود وقته حوصله سر رفتن نداشتیم‌

عصرا هم یه روزایی میرفتیم گردش و دور دور و شام بیرون میخوردیم 

ماهی یک بار هم سر میزدیم خانواده هامون 

منم همینم ، یعنی خودم و شوهرم غریبیم اینجا فقط خودمون دوتاییم ولی من چون از فامیل خیلی ضربه خوردم ای ...

عزیزم تجربه هر دو موردش رو داشتم.

زندگی توی غربت فقط با شوهرتون خیلی خیلی بهتر از زندگی توی شهر شوهر و با فامیل و بستگانش هست.

❤️❤️My Goal Is My Job❤️❤️
مامانم فرهنگی هس نمیتونه راه ۲۷_۲۸ ساعته رو بیاد اخه خواهرمم دانش اموزه وای یه غم بزرگی از الان دار ...

هفته ای یه بار همچین راه دوری عمرااا سالی دوبار بتونی بری زرنگی 

خوب اینقدر حساسی جرا قبول کردی؟!

ما ۳۵۰کیلومتر بود ماهی یه بار میرفتیم 

مامانم فرهنگی هس نمیتونه راه ۲۷_۲۸ ساعته رو بیاد اخه خواهرمم دانش اموزه وای یه غم بزرگی از الان دار ...

قراره ۲۷ ، ۲۸ ساعت دور بشی ؟؟؟؟؟ مگه قراره کجا بری ؟ من ۲ ساعت با خانوادم فاصله دارم اگه خیلی شوهرم همت کنه ماهی یک بار بفرستم

خب من اومدم قم ، هیچکسم ندارم وقتایی که دلم میگیره میرم پیاده روی ، یه امام زاده هم سر خیابونه اونجا ...

زندگی تو قم خیلی سخته 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
عزیزم تجربه هر دو موردش رو داشتم. زندگی توی غربت فقط با شوهرتون خیلی خیلی بهتر از زندگی توی شهر شوه ...

ما از خانواده شوهرم دوریم هیچ کس کاری به کارمون نداره واقعا آرامش داریم دوتایی