2777
2789
عنوان

بنظرتون چیکار کنم ؟؟؟

120 بازدید | 4 پست

خاستم راهنمایی کنید ..نمیدونم از کجا شروع کنم خیلی مشکل تو زندگی دارم واقعا خیلیی زیادن از همون بچگی و خانواده بشدت سمی حالم خوب نیست حال روحیم اصلا خوب نیست پدر بشدت حساسی دارم که کلا با مادرم مشکل دارن ا همون بچگی از خیانت گرفته تا دعوا و کتک کاری کلا همه نوع مشکل دارن ...نمیدونم باید چیکار کنم من جوونم بچه اولم نیاز به تفریح دارم نیاز به گشتن و خوشگذرونی دارم ولی همش درگیر مشکلات خانوادم همش کارم گریه اس واقعا موندم دیگ نمیکشمم واقعا بریدمم🥺🥺خیلی خسته ام خیلیی خیلیی زیاد اوکی نیستم ن میتونم رابطه خوبی داشته باشم باهاشون ن چیزی چون حرف فقط خرف خودشونه و فقط کارشون ترحم سازی بمنه و اگر من دنبال خودم و کار خودم باشم همش بهم ترحم و حس بی عرضگی میدن همه کارا و مشکلات خانوادم با منه دیگه بریدمم واقعا خسته شدم نمیدونم چیکار باید بکنم ن حس درس خوندن دیگه دارم نه حس دیگه ..حتی اجازه ندارم با دوستام وقت بگذرونم 😭

کلا کارشون ترحم بمن و بقیه خواهر برادرامه و سر هر چیز کوچیکی حس بی عرضه گی و اضافع بودن بهمون میدن نقبول میکنن مشاوره برن ن چیزی خیلی سعی کردم درست تر کنم ولی نشده ینی توجهی نداشتن اصلا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.