2777
2789
عنوان

بیاین بهتون ثابت کنم همچی شانسه

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 20 پست
نه ندارم مستعار

البته یه بارم جای عزیز ( ازیز وارد کردم ، در میان غیر عرب زبانان ض ذ ظ همون ز تلفظ میشه مثلا کاظم میشه کازم،  ع الف تلفظ میشه علی میشه الی،  ث و ص همون س تلفظ میشه ثریا میشه سریا،  ح همون ه تلفظ میشه محمد میشه مهمد حمید میشه همید حسن میشه هسن حسین میشه هسین،  غ ق تلفظ میشه غلام میسه قلام،  ) 

لا ازیز هم همون نتیجه شد 

کم درآمد ، متضرر ( کمتر از زحمتی که میکشن پول در میارن ) 

البته یه بارم جای عزیز ( ازیز وارد کردم ، در میان غیر عرب زبانان ض ذ ظ همون ز تلفظ میشه مثلا کاظم می ...

الان من جز چه  افرادی هستم اخه اولش بد شروع کرد آخرش گفت از اشرافی ها هم بهتره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

البته یه بارم جای عزیز ( ازیز وارد کردم ، در میان غیر عرب زبانان ض ذ ظ همون ز تلفظ میشه مثلا کاظم می ...

نام شخص و مادرش ( مثلا : کم درآمد ، متضرر 

نام شخص و پدرش ( خنثی قدم ) 

نام شخص و پدرش ( برای دانستن پاقدمِ نام ( خوش قدم یا خنثی قدم یا بد قدم 

الان من کم در آمد و متضرر چیکار کنم؟ میتونم تغیر بدم آیندمون یا هرچیزی که اینجوری نباشه؟

بله میشه

در برنامه ی نام فرزند بر اساس ابجد _ ارزیابی نام : قسمت دوم : ارتعاش و فرکانس نام : من به اسمتون ( رها ) دونه دونه الف ( ا ) اضافه میکنم ، تا اشرافی ، عالی ، خوش قدم ، در بیاد " خنثی قدم هم شد اشکالی نداره " 

رهاا 

رهااا

رهاااا

رهااااا

رهاااااا

رهااااااا

و... 

یکیش که اشرافی ، عالی ، خوش قدم شد ( خنثی قدم هم شد مهم نیست ، بعد به اسمِ منتخب لو اضافه میکنی ( ل " عدد ابجد کبیر ۳۰ ، و ۶ = ۳۶ ) مثلا مریملو ( یه اسمی که اشرافی ، عالی ، خوش قدم بود " یا خنثی قدم " ، ۳۶ تا بهش اضافه بشه باز اشرافی ، عالی،  خوش قدم " خنثی قدم هم شد اسکالی نداره " میشه 

مثلا مریم ( ۲۹۰ ) لو = عدد ۳۶ معادل لو ( ل ۳۰ + و ۶ ) 

مریم ( ۲۹۰ ) لولو ( ۳۶ + ۳۶ ) 

مریم ( ۲۹۰ ) لولولو ( ۳۶ + ۳۶ + ۳۶ ) 

مریم ( ۲۹۰ ) لولولولو ( ۳۶ + ۳۶ + ۳۶ ) 

الان من جز چه  افرادی هستم اخه اولش بد شروع کرد آخرش گفت از اشرافی ها هم بهتره

دسته ی کم درآمد ، طبقه ی عالی ( نسبت به یک طبقه پایین تر از خود از شانس بهتری در زندگی برخوردارن از لحاظ ازدواج یا اشتغال یا سلامتی حتی ممکنه از اشرافی عالی هم بهتر شن اگه اسمسون اسم الهی باشه 

{ کم درآمد ، معمولی } و { کم درآمد ، متضرر } اینطور نیستن