2777
2789
عنوان

واقعا دیگه کم اوردم واقعا !دیگه بقیش تقصیر خداست

| مشاهده متن کامل بحث + 1038 بازدید | 57 پست
عزیزم لطفا همینجور پاک بمون و خودتو تو دردسر ننداز و عجله نکن  الان کلا سن ازدواج رفته بالا. ...

گفتنش راحته عزیزم  ولی در عمل خیلی خیلی سخته تا کی میتونم صبرکنم؟کاش حداقل خدا بهم بگه تا کی صبرکنم

یک نفرپیش فلک ریش گروبگذارد بلکه دست ازسرآزردن مابردارد♥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به عنوان کسی که بعد سی سالگی شوهر کرده اونم قدیمها، بهت میگم فعلا سر خودتو گرم کن با فعالیت‌های مفید و صبر کن.

هیچوقت ریپلای های نظراتم رو نمیخونم و بعد نظر دادن، تاپیک رو ترک میکنم. افرادی که ریپلای مثبت میکنن ببخشن و افرادی که توهین میکنن متاسفانه بدونن نمیبینم.

آخه عزیزم دوستی با پسر هم نتیجه ای جز دلشکستگی نداره.از خودت محافظت کردی .

من یه دوستی داشتم پدرش بهش دستخط داده بود که با هر کی میخواد عقد موقت کنه ولی دوست نشه و کار حرام نکنه .

یه بار دیگه از ته دل از خدا بخواه کمکت کنه تا به گناه نیفتی.

خدا ارحم الراحمین هست .

البته از دفتر مرجعت هم می تونی بپرسی که می تونی در قالب عقد موقت دوستی حلال داشته باشی یا نه البته بدون رابطه.

ولی در هر صورت آخرش آسیب و دلشکستگی هست در بیشتر موارد .

پسرها در اغلب موارد بکارت دخترهارو از بین می برند و رهاشون می کنن حواست به این موضوعات باشه.چون تشنه محبت هستی و صاف و ساده ای گولت نزنند.

اره خیلی مگه من ادم نیستم نیاز به محبت و عشق ندارم

به خدامردهای این دوره زمونه نودونه درصدشون محبت ندارن به زنهاشون،ازدواج کنی بدترخودتوگرفتاره یه آقابالاسرمیکنی فقط وآزادیتوازدست میدی

ربطی به خوشگلی و خوش صدایی داره مگه؟

پسرا و مردا جذب چی میشن؟

اندام متناسب، شکم نداشته باشی

چهره جذاب چه با نمک چه زیبا ، سلیقه تاثیر داره

لبخند

اکت های زنانه یا زبان بدن زنانه یا به تعبیر دیگه لوندی و عشوه گری

زبان و بیان ناز با لحن زنانه

در مرحله بعدی

باید به شیوه ای حرف زد که حس حمایتگری مرد رو تحریک کنید

اشتباهات زنان رو انجام ندید 

مثلا غرغر زدن

دستور دادن 

پیامک و تماس های زیاد وقتی سر کار هست

و ...

آقای محترم درخواست نده، نقل قول بگیر افتاد؟!
گفتنش راحته عزیزم  ولی در عمل خیلی خیلی سخته تا کی میتونم صبرکنم؟کاش حداقل خدا بهم بگه تا کی صب ...

توی اپلیکشن آدم و حوا ثبت نام کن

معلومههههه. همه جذب قیافه آدم میشن بعدشم صدا از همه مهمتره. البته خودم زیاد خوشگل نیستم و صدام تعریف ...

نه عزیزم اینطوری هم نیست ،پسرا بیشتر عاشق شکار کردن هستند باید شکار خوبی باشی مثل آهو گریز پا .

به قول حافظ

شیدا از آن شدم که نگارم چو ماه نو 

ابرو نمود و جلوه گری کرد و رو ببست 

پسرا و مردا جذب چی میشن؟ اندام متناسب، شکم نداشته باشی چهره جذاب چه با نمک چه زیبا ، سلیقه تاثیر د ...

اگه انداممو ببینی تا چند دیقه محو اندامم میشی تو باشگاه همه میخ من هستن و با حسرت نگام میکنن

یک نفرپیش فلک ریش گروبگذارد بلکه دست ازسرآزردن مابردارد♥
پسرا و مردا جذب چی میشن؟ اندام متناسب، شکم نداشته باشی چهره جذاب چه با نمک چه زیبا ، سلیقه تاثیر د ...

اینا همش کشکه، فقط شانس و قسمت . وگرنه خیلیا رو دیدم هیچی از این کارا انجام ندادن و ازدواج خوب داشتن و برعکس

در مورد حس حمایتگری مردا و لوندی و عشوه گری توضیح میدین

خیلی طولانیه

خلاصه بگم

هر چیزی که شما رو به مردا شبیه کنه بذارید کنار

مثلا مبخوای مبل جا به جا کنی

نیا بگو این مبله جاش بده بذار اون طرف

نه باید مثلا سرتو با ناز کج کنی و موهات بریزه و بهش بگی عزیزم این مبله سنگینه نمیتونم بیا کمک کن جا به جاش کنم

جمله اول ، واسه مردا سرد کننده هست و حس حمایت گریشون بیدار نمیشه... 

وقتی میتونی حس حمایت یک مرد رو بیدار کنی که

جملات شما اولا به دور از دستور و توبیخ و کنایه باشه

دوما همراه تشکر و افتخار از کارهای خوبش باشه

سوما با لحن ناز زنانه باشه

چهارما با اکت ها و زبان بدن زنانه باشه نه مردانه

چون مردها دنبال انرژی زنانه هستن وگر نه میرفتن با یه مرد ازدواج میکردن

آخه عزیزم دوستی با پسر هم نتیجه ای جز دلشکستگی نداره.از خودت محافظت کردی . من یه دوستی داشتم پدر ...

شما خیلی قشنگ توضیح دادید..ولی همون عقد موقت بدون اذن پدر نمیشه چون ایشون دخترهستن و خدایی نکرده باعث میشه انجام اینکار به روح و روان دختر صدمات بدی وارد بشه ان شاالله بحق اقا صاحب زمان خدا بهترین بخت رو توی همین امسال قسمتش کنه

اللهم عجل الولیک الفرج💚