2777
2789
عنوان

واقعا دیگه کم اوردم واقعا !دیگه بقیش تقصیر خداست

| مشاهده متن کامل بحث + 1038 بازدید | 57 پست
خیلی طولانیه خلاصه بگم هر چیزی که شما رو به مردا شبیه کنه بذارید کنار مثلا مبخوای مبل جا به جا کن ...

اهان😁 ، انرژی زنانه چطوریه؟

من چطور میتونم یه همکارم به خودم جذب کنم از نظر ظاهری بنظرم خوشش میاد همش نگاه میکنه ولی موقعیت نگاه کمه خودشم حس میکنم یکم خجالتی چشم تو چشم میشیم زود چشمم میدزده😁

ازدواج فقدو فقد شانسه نمیبینید این همه زنه چاق و غرغرو ....بازم ازدواج کردن واین همه دخترای زیبا رو مجرد موندن 

ازدواج فقدو فقد شانسه و ی درصد خیلی زیاد ثروت پدر 

خاهر من بهترین تحصیلات رو داره از بهترین دانشگاه زبان انگلیسی رو از زبان مادری بهتر حرف میزنه روابط عمومی عالی چهره مثل ترلان پروانه اندام باربی خوش اخلاق خوش صحبت ولی ی خواستگار بدرد بخور نداره ولی من بر عکسش بهترین مردی که تو عمرم دیدم رو باهاش ازدواج کردم بس همچی به شانسه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب یکم توضیح بده چطوری شکار کنیم😁

طبق تکامل فرگشتی

مردا به برجستگی بدن زنها اهمیت میدن

پس نه لاغری زیاد و نه چاقی واسشون جذاب نیست

باید تناسب اندام داشت

و چاقی برای پسرها، خیلی بیشتر سردکننده هست.

خصوصا شکم داشتن

چرا چون هر چه اضافه وزن بیشتر شود، احتمال تنبلی تخمدان و جامله نسدن بیشتر هست و دختر سالم نیست و طبق فرگشت و تکامل، پسرها دنبال دختر سالم هستند تا بچه دار شوند. از طرفی شکم بزرگ در ضمیر ناخودآگاه انها به معنای حاملگی هست و این یعنی عدم آمادگی برای رابطه.

لبخند زدن واسه پسرها جذاب هست 

موی بلند جذاب تر هست

از آرایش زباد خوششون نمیاد

آقای محترم درخواست نده، نقل قول بگیر افتاد؟!
طبق تکامل فرگشتی مردا به برجستگی بدن زنها اهمیت میدن پس نه لاغری زیاد و نه چاقی واسشون جذاب نیست ...

چه خوب بلدی😃 لبخند که همیشه دارم، مو هم تو بیرون زیاد کاربرد نداره

اهان😁 ، انرژی زنانه چطوریه؟ من چطور میتونم یه همکارم به خودم جذب کنم از نظر ظاهری بنظرم خوشش میاد ...

کافیه یه بار که نگات کرد یه لبخند ریز بزنی

یا بری پیشش بابت یه کاری ازش کمک بخوای

یا حتی به بهونه یه کاری، شمارت رو بهش بدی

اونم اگه اهلش باشه ، باهات وارد رابطه میشه

ولی اینم بگم اگه اون وارد رابطه شد، به این معنا نیست که دوستت داره یا قصدش ازدواجه

ممکنه طبق معمول پسرها، بعد مدتی ولت کنه و تو تنها بمونی

کافیه یه بار که نگات کرد یه لبخند ریز بزنی یا بری پیشش بابت یه کاری ازش کمک بخوای یا حتی به ...

اصلا دوست ندارم خودم برم سمتش برا کاری، لبخندم چون همکاریم میترسم به بقیه بگه زشته رقیبیم بالاخره😕

یه حرکتی که زدم رفتم صندلی کناریشون نشستم با دوستام ولی کنار دوستش فک کنم دوستش خوشش اومد یسره نگاهم میکرد، و داشتم با دوستام صحبت میکردم برگشته بودم اونور،شنیدم گفتن برنمیگرده ک 😂

اصلا دوست ندارم خودم برم سمتش برا کاری، لبخندم چون همکاریم میترسم به بقیه بگه زشته رقیبیم بالاخره😕 ...

واقعیت رو بگم

پسری که خوشش بیاد ، خودش میاد سراغت

اینکه نیومده یعنی براش اولویت نیستی

اگر هم خودت به طریقی بهش نزدیک کنی 

و بعدش بیاد، از روی تعهد نمیاد

در حد رابطه دوستی میاد

پسری که ماه اول نیاد خواستگاری ، یعنی هدفش زندگی نیست

هدفش رابطه بدون تعهد هست.

اصلا دوست ندارم خودم برم سمتش برا کاری، لبخندم چون همکاریم میترسم به بقیه بگه زشته رقیبیم بالاخره😕 ...

چرا میتونی داشته باشیش

ولی نمیتونی متعهد نگهش داری

مثلا ممکنه بره با دختر دیگه ازدواج کنه ولی با تو هم رابطه داشته باشه

یا با چند تا تو رابطه باشه

اگه با این داستان مشکلی نداری، برو جلو نخ بده باهات بیاد تو رابطه البته بیرون از محل کار 

واقعیت رو بگم پسری که خوشش بیاد ، خودش میاد سراغت اینکه نیومده یعنی براش اولویت نیستی اگر هم خ ...

حرفت درسته ولی ما کلا هم دو سه بار دیدیم، میتونم درخواست دوستی بدم سوالی داشتم بپرسم ازت

چرا میتونی داشته باشیش ولی نمیتونی متعهد نگهش داری مثلا ممکنه بره با دختر دیگه ازدواج کنه ولی با ت ...

اتفاقا تنها پسری که تو محل کارمون سرش تو کار خودشه و با شخصیت اصلا هول نیست حس میکنم خجالتیم هست، من فقط میتونم تو همین کلاسام ببینمش همشم یماه وقت دارم 5,6جلسه شد شد نشد نشد

اگه از حرفم مطمین نیستی

میتونی با واسطه دوست و آشنا بپرسی

نظرش درباره شما چیه؟

بعد بگه منظورم ازدواج هست که اگه شما اون دختر رو دوست دارید من برم این رو باهاش مطرح کنم.... انگار که شما بی خبر هستید

حرفت درسته ولی ما کلا هم دو سه بار دیدیم، میتونم درخواست دوستی بدم سوالی داشتم بپرسم ازت

بپرس گلم

اگه فقط چند بار دیدیش داستان فرق میکنه

اگه از حرفم مطمین نیستی میتونی با واسطه دوست و آشنا بپرسی نظرش درباره شما چیه؟ بعد بگه منظورم ازد ...

خب دوستامم مث خودمن همش هم چند جلسه دیدیم هیچکی هیچکی نمیشناسه 

خب یکم توضیح بده چطوری شکار کنیم😁

مثلا از هر سه تا تماس یکیشو جواب بده ،همه پیامها رو جواب نده ،نگو بهش علاقه داری بذار همیشه علامت سوال براش باشی ،همیشه در دسترس نباش .همه قرارها رو قبول نکن ،سرت شلوغ باشه.و به برنامه هات اهمیت بده خودتو به خاطرش تغییر نده

بعد که  احساس کردی دلش رو بردی یه کاری کن فکر کنه داره از دستت میده مثلا بگو من اهل دوستی نیستم دفعه بعد اگه خواستی منو ببینی با خانواده تشریف بیارید منزلمون .

اگه شرایطشو داشته باشه میاد خواستگاری.اگه نداشته باشه هم بیخیالش شو .

رو حرفت محکم باش .

خودتم دلت رو نباز.