2777
2789

مگه ی ادم چقد دیگه ظرفیت داره اخه؟من به کی بگم دیگه کم اوردم هرکس جای من بود شرایط منو داشت تا حالا صد دفعه هزار تا خلاف وگناه میکرد

۲۸ سالمه تا حالا با هیچ پسری حتی چت نکردم ولی واقعا دیگه کم اوردم دلم محبت میخواد راستش دیگه نمیتونممم صبر کنم هرچی دعا میکنم فایده نداره چرا خدا صدامو نمیشنوه؟

یک نفرپیش فلک ریش گروبگذارد بلکه دست ازسرآزردن مابردارد♥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازدواج میخوای؟

ببخشید ببخشید بازم میگم ببخشید ولی تو ازدواج نریدن برا کسی

ماهم که شوهر داریم نه محبت میبینیم نه ارامش داریم

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

ربطی به خوشگلی و خوش صدایی داره مگه؟

معلومههههه. همه جذب قیافه آدم میشن بعدشم صدا از همه مهمتره. البته خودم زیاد خوشگل نیستم و صدام تعریفی نداره اما تجربه اینو به من ثابت کرده

عزیزم لطفا همینجور پاک بمون و خودتو تو دردسر ننداز و عجله نکن 

الان کلا سن ازدواج رفته بالا.

و اینکه اگه وارد بحران سی سالگی شدی ممکنه این نگرانی ها بیشتر هم بشن ولی اصلا اون موقع خودتو نباز و دچار گناه و اینجور چیزا نشو. چون آرامشت بهم میریزه و اصلا ارزش نداره . 

خدارو هم شکر کن همیشه .

خب چرا دوست نمیشی مشکل چیه؟

چرا باید ارزش خودمو پایین بیارم هر دفعه با ی ادم موقت وقت بگذرونم وگناه کنم؟پسرا برای خوش گذرونی وسرگرمی ادمو میخوان بعد ولت میکنن من عشق واقعی و پاک میخوام نه این ادمای دوزاری

یک نفرپیش فلک ریش گروبگذارد بلکه دست ازسرآزردن مابردارد♥
چرا باید ارزش خودمو پایین بیارم هر دفعه با ی ادم موقت وقت بگذرونم وگناه کنم؟پسرا برای خوش گذرونی وسر ...

خب عزیزم باید خودتم یه حرکتی بزنی که یکی بیاد سمتت دیگه. هلو بپر تو گلو که نمیشه😂😂

چرا باید ارزش خودمو پایین بیارم هر دفعه با ی ادم موقت وقت بگذرونم وگناه کنم؟پسرا برای خوش گذرونی وسر ...

بهت تبریک میگم ک انقدر طرز فکر خوبی داری

این مردا و پسرای دوزاری اصلا ارزش نگاه ادمم ندارن

انشالله ی ادم حسابی بیاد زندگیت

شکوه سکوت را، به ارزانیِ کلام مفروش‌...شیخ بهایی