2777
2789
عنوان

لطفا نظر بدین

733 بازدید | 42 پست

من و همسرم به عروسی یکی از اقوام من دعوت شدیم و من یه نی نی دارم که از صداهای بلند میترسه و از اونجایی که عروسیشون مختلط نیست و طبعا سر و صدا تو قسمت خانمها بیشتره من از شوهرم خواستم که بچه رو اون نگه داره ولی واکنشش خیلی تند بود و با تشر گفت که این کار رو نمیکنه و مردم بهش میخندن و خلاصه کار به دعوا کشید میخواستم نظرتون رو بدونم چون خیلی اعصابم بهم ریخته توقع همچین برخورد فناتیکی ازش نداشتم 

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭

این که میخندن و اینا حرفه۰ دلش نمیخواد بچه عیش شو خراب کنه۰

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!

بچتو عادت بده به شلوغی

حالا شوهرت ۱ کم نگهش داره خوبه

جون اونم وظیفه داره

نه این که کلا پیش اون باشه خب درست نیست

نصف تو نصف اون

راست میگه

اگرم مشکلیه نرید بهتره تادعوا کنید

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه باید عادت کنه به سرو صدا...دوبار که ببریش عادت میکنه...

نذار بچه ترس داشته باشه از چیزی

بعدم مردکه نمیتونه تو مهمونی زیاد بچه داری کنه

اخر یک روز خسته میشود از نیامدنش.مگر یک آدم چقدر میتواند نیاید

حالا میشه مثلا  نیم ساعت یا چند تا نیم ساعت بیاد ببردش پیش خودش. ولی اینکه کامل شب بخواد نگهش داره نشدنیه  

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"

منم اتفاقا گفتم تقسیم کنیم بچه خوابش گرفت پیش تو باشه ولی گفت من اصلا تو ماشین می مونم و نمیام بهتر از اینه که مردم بهم بخندن 

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭

مادر شوهرت نگه نمی‌داره بچه رو؟

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"

عزیزم خب معلومه مردا بچه نگه نمیدارن اونم تو عروسی!!! چه توقعی داریااا

تو خونه ام به زور باید بگی دو دیقه بازی کن باهاش

معلومه جلو دوست و آشنا روش نمیشه بغل کنه بگن زنش بچه رو داده به این.

خودت نگه دار وقتی نینیت گریه کرد یا ترسید ببر قست رختکن یا نماز خونه تا آروم بشه به صداهام عادت میکنه دیگه از اول تا آخرش که نمیترسه.

بالاخره فامیلاتونم هستن چند دقیقه بگیرنش شما بخوای به خودت برسی برقصی یا غذا بخوری.

مادر شوهرت نگه نمی‌داره بچه رو؟

چرا ولی خودم اونجا خیالم راحت نیست پرستارم داره ولی همیشه وقتی میاد که خودم یا مامانم هستیم

پنبه بزار گوش بچه  چشب هم بزن درش  

آبجی من عروسی ها این کارو میکنه

بچه رو نبر با خودت

اخه یه بچه کوچولو چه لذت و درکی از یه مراسم میتونه داشته باشه

بذارش پیش خانواده خودت یا همسرت

ارامش داشته باشید و اذیت نشید

هم خودتون و هم بچه تون

این کارما رو هم از فضای مجازی یاد گرفتید، وگرنه قبلا میگفتید حضرت عباس زد به کمرش