2777
2789
عنوان

امروز روز جهانی پسره..........

1800 بازدید | 80 پست

امروز را تبریک میگم به پسری که خودشا صاحب هیچ دختری نمیدونه 

به پسری که کار خونگی را وظیفه مادر و خواهرش نمیدونه و در کارها مشارکت میکنه 

به پسری که به خودش اجازه نمیده مزاحم هیچ دختری بشه 

به پسری که  هیچ دختری را با متلک پراکنی آزار نمیده 

به پسری که آزادی خواهرش را سلب نمیکنه 

به پسری که به تساوی حقوق زن و مرد اعتقاد داره.

و تبریک ویژه به دوست عزیزم ، 

روزت مبارک 🌻🌻🌻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واااای ، برگشتید ،  یه نفر خیلی منتظرته

هیچم خار نشدی واسه اینکه حالم خوب بشه لطف کردی چرا اینجور گفتی میخای عذاب وجدان بندازی تو جونم خودم کم غصه دارم که الان ناراحت بدرفتاری و هم باشم

✖️◼️خودمونو به خواب نزنیم وقتی حس اضافه بودن کردیم یعنی یکی دیگه جامونو پر کرده پس بهتره دیگه نباشیم…◾🖤
ولش کن ،  گفتی که مهم نیستم برات ، پس مهم نباسه ،  جا قطع بود اینجا ریپ زدی ، پاک کن میب ...

چرا مهمه

✖️◼️خودمونو به خواب نزنیم وقتی حس اضافه بودن کردیم یعنی یکی دیگه جامونو پر کرده پس بهتره دیگه نباشیم…◾🖤
ولش کن ،  گفتی که مهم نیستم برات ، پس مهم نباسه ،  جا قطع بود اینجا ریپ زدی ، پاک کن میب ...

مبخام در حضورش باشه که بدونی دروغیی نیست

واااای ، برگشتید ،  یه نفر خیلی منتظرته

باشه؟حق داری اشتباه بود حرفم

حرف دلت بود ،اشتباه نبود    منم دلخور نشدم که ،  عیب نداره

نه حرف دلم نبود الان شلوغ میشه😐