2777
2789
عنوان

امروز روز جهانی پسره..........

| مشاهده متن کامل بحث + 1800 بازدید | 80 پست
نه من کامل گرفتم 😁🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️

اشتباه میکنی عزیزم ، الانم بریم مزاحم عشاق خسته نشیم 

بعد ماه ها برگشتم ،میشه درخواست دوستی ندید ؟؟ حتی دوستای قدیمی😍ما را به سخت جانی خود این گمان نبود💔

ما ک چیزی ندیدم مثلن فقط در باز بود

لنت بعت 😂😂😂😂😂😂😂😂😂

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونم الان این شلوغی عمدی بود اشکالی نداره خیر پیش👋

✖️◼️خودمونو به خواب نزنیم وقتی حس اضافه بودن کردیم یعنی یکی دیگه جامونو پر کرده پس بهتره دیگه نباشیم…◾🖤
ببخشیدمن کامل متوجه حرفاتون شدم🤦‍♀️

خوبه که متوجه شدی چه خوب بازی کردی آفرین اسکار گرفتی من ساده هستم همش بازی میخورم 

✖️◼️خودمونو به خواب نزنیم وقتی حس اضافه بودن کردیم یعنی یکی دیگه جامونو پر کرده پس بهتره دیگه نباشیم…◾🖤
خوبه که متوجه شدی چه خوب بازی کردی آفرین اسکار گرفتی من ساده هستم همش بازی میخورم 

ببخشید متوجه منظورتون نشدم بازی چیه ؟فقط تاپیکوخوندم جریانوفهمیدم نمیدونم چه خطایی کردم

______ تعلیق دائم ______

تسلیت به خودم!

دنیا جایی برای ادمای با معرفت و خوب نداره

باید بد بود بی معرفت بود تا بتونی براحتی زندگی کنی

چو خدا بوده پناهت ، چه خطر بوده زِ راهت؟           خدا یار باشد ؛ دشمن هزار باشد۞۞
ببخشید متوجه منظورتون نشدم بازی چیه ؟فقط تاپیکوخوندم جریانوفهمیدم نمیدونم چه خطایی کردم

باشه خدا به همتون سلامتی بده

👏👏👏👏👏👏👋👋👋👋👋👋

اره ، شاید سلامتی و بودن عزیزانمون بهترین دلیل واسه خوشحالیه ،

اره واقعا هیچ‌چیز دیگه ای مهم نیست انسان اجتماعی هست اگه خانواده و دوستایی داشته باشه که دوسش داشته باشن دنیا قشنگ میشه واسش

به سرنوشت بگویید:اسباب بازیهای‌هایش بی جان نیستند آدمن میشکنن آرومتر💔🦭🌻