2777
2789
عنوان

امروز روز جهانی پسره..........

| مشاهده متن کامل بحث + 1800 بازدید | 80 پست
من حرفی نزدم مهم نیست همونجور که خودت گفتی اوکی هست من الان عذاب وجدان دارم تا تایید نکنی اروم نمیگگ ...

پس در عذاب وجدان بمون🤣🤣🤣🤣🤣

بعد ماه ها برگشتم ،میشه درخواست دوستی ندید ؟؟ حتی دوستای قدیمی😍ما را به سخت جانی خود این گمان نبود💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐🤕🤕😒

استاتر قشنگم مشخصه خیلی رودارت کرده ، 

حرفی که زدی را دیگه نمیشه پس گرفت ،

بهت هم حق میدم 

الانم عذاب وجدان نداشته باش 

من زیاد به دل نگرفتم 

بعد ماه ها برگشتم ،میشه درخواست دوستی ندید ؟؟ حتی دوستای قدیمی😍ما را به سخت جانی خود این گمان نبود💔

استاتر قشنگم مشخصه خیلی رودارت کرده ،  حرفی که زدی را دیگه نمیشه پس گرفت ، بهت هم حق میدم&nbs ...

جریان چیه 

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

قضیه عشق و عاشقیه دخالت نکنیم    

بریم خاهر بریم جامون اینجا نیس وسط جمع عشاق 😂🙄😂🤦‍♀️

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

بریم خاهر بریم جامون اینجا نیس وسط جمع عشاق 😂🙄😂🤦‍♀️

من خودم هم مزاحمم والله