2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن بچه

556 بازدید | 62 پست

سلام پسر من 3 سال و 9 ماهشه امروز شروع کردم از پوشک گرفتن بار اول گفت ولی الان در عرض 2 ساعت 4 بار تو شلوارش جیش کرده چی کار کنم الان هرچی میگم بگو میگه باشه باز جیش میکنه شوهرمم هی غر میزنه این بچه هنوز امادگی شو نداشته تو زود گرفتی 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

باید خودت تند تند ببریش 

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

سنش کاملا مناسبه حتی دیره ولی این مهارتبه که باید یادش بدی یک دفعه یاد نمیگیره پوشک رو هم نباید یهو برداری من روشمو توی یه تاپیک کامل نوشتم اگر دوست داری بخون این کار یهو و یه شبه انجام نمیشه

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه اتفاقا دیر هم گرفتیش . ببرش دسشویی آب و یکم داغ کن وقتی سوخت بگو یکبار دیگه جیش کنی تو شلوارت میسوزونمت

بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بختیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀

باید خودت تند تند ببریش 

از صبح از کمر افتادم یه بند تو دستشوییم میگه جیش دارم میبرمش کلی زور میزنه میگه جیش ندارم میارمش بیرون پنج دقیقه بعد جیش میکنه تو شلوارش

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

عزیزم دیگ وقتشه ۳ سال بهترین زمانه منم نزدیک سه سالگی گرفتم 

حساس نباش تا کل فرشارو جیشی نکنه یاد نمیگیره فقط هر ی ساعت نیم ساعت یاد آوری کن و ببر شبام بعد اینکه خوابید پوشک بزار لای شلوارش نبندش صبحم درار ببرش دسشویی

🌈🌧️🐆🎤🖤🕊️
سنش کاملا مناسبه حتی دیره ولی این مهارتبه که باید یادش بدی یک دفعه یاد نمیگیره پوشک رو هم نباید یهو ...

باشه دستت درد نکنه حتما میخونم

نه اتفاقا دیر هم گرفتیش . ببرش دسشویی آب و یکم داغ کن وقتی سوخت بگو یکبار دیگه جیش کنی تو شلوارت میس ...

ووا اینجوری که بدتره بچه از دستشویی میترسه دیگه نمیگه

شوخی میکنی دیگه؟؟؟😐😐

نه عزیزم کاملا جدی میگم تهدید جواب میده . ما چند تا بچه رو اینطوری یاد دادیم برن دسشویی

بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بختیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀

ووا اینجوری که بدتره بچه از دستشویی میترسه دیگه نمیگه

😂از دسشویی نمیترسه از تو می‌ترسه. هرطور راحتی گلم ما ۳ تا بچه رو اینطوری از مای بیبی گرفتیم

از صبح از کمر افتادم یه بند تو دستشوییم میگه جیش دارم میبرمش کلی زور میزنه میگه جیش ندارم میارمش بیر ...

چند وقت همینه بعد بژرگه بهش بگو جیش کنی میکروب میان مریضت میکنن نترسونی مثل چیا سبک بترسون که بره

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
نه اتفاقا دیر هم گرفتیش . ببرش دسشویی آب و یکم داغ کن وقتی سوخت بگو یکبار دیگه جیش کنی تو شلوارت میس ...

بدتر از دسشویی میترسه و دیگ نمیره این راهکارا چیه 

باید براش جایزه و بادکنک بزاره تو دسشویی نکه بسوزونه😐

🌈🌧️🐆🎤🖤🕊️