سلام پسر من 3 سال و 9 ماهشه امروز شروع کردم از پوشک گرفتن بار اول گفت ولی الان در عرض 2 ساعت 4 بار تو شلوارش جیش کرده چی کار کنم الان هرچی میگم بگو میگه باشه باز جیش میکنه شوهرمم هی غر میزنه این بچه هنوز امادگی شو نداشته تو زود گرفتی
بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بختیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀
دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
بدتر از دسشویی میترسه و دیگ نمیره این راهکارا چیه باید براش جایزه و بادکنک بزاره تو دسشویی نک ...
نمیترسه ما یه بار این کار و غیر عمد انجام دادیم بچه اول یاد گرفت دو تا بچه دیگه ام همینطوری کردیم یاد گرفتن
بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بختیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀
قول جایزه ول کن بچتو منطقی بار بیار بعد انیمیشن جانی برای سرویس و بچه رئیس هست یه قسمتش دانلود کن بزار ببینه
دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
ولی من دلم نمیاد بسوزونم میشه در عوض تنبیه براش پاداش در نظر گرفت مث خوراکی یا بیرون رفتن
عزیزم نمیخوای ک آب جوش بریزی روش یکم آب و داغ کن بعدم شاید خوراکی رو بچه شمه جواب بده رو بچه های ما ک جواب نداد
وای نه اینجوری که بیشتر از دستشویی رفتن میترسه. چ خشن از پوشک میگیری شما!
😂نمیترسه بخدا 😂اولی از عمد نبود یهو پمپ داغ شد بعد بچه های ما پررو ان عزیز