2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 556 بازدید | 62 پست
عزیزم دیگ وقتشه ۳ سال بهترین زمانه منم نزدیک سه سالگی گرفتم  حساس نباش تا کل فرشارو جیشی نکنه ...

عزیز من مشکلم اینه میگه جیش دارم میبرمش دستشویی کلی زور میزنه میگه ندارم شلوارش پاش میکنم میاد بیرون 5 دقیقه بعد میگه جیش کردم میبینم جیش کرده تو شلوارش اینقدر قول جایزه و خوراکی دادم بهش ها

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با خشونت😐

آره عزیزم جواب میده😂

بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بختیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀

بگو اینا میکروب بریزش تو لوله بیا بعدش بردی بگو اخیش خونمون تمیز میکروب نداریم

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
بدتر از دسشویی میترسه و دیگ نمیره این راهکارا چیه  باید براش جایزه و بادکنک بزاره تو دسشویی نک ...

نمی‌ترسه ما یه بار این کار و غیر عمد انجام دادیم بچه اول یاد گرفت دو تا بچه دیگه ام همینطوری کردیم یاد گرفتن

بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بختیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀

نه اتفاقا دیر هم گرفتیش . ببرش دسشویی آب و یکم داغ کن وقتی سوخت بگو یکبار دیگه جیش کنی تو شلوارت میس ...

وای نه اینجوری که بیشتر از دستشویی رفتن می‌ترسه.  چ خشن  از پوشک میگیری شما! 

یک چند وقتی خونتو به رگبار میبنده نگران نباش کم کم خوب میشه توقع نداری که از امروز کلا جیششو بگه شما ...

نه توقع ندارم میگم شاید دارم اشتباه میکنم از این طرف یه شوهر هم هست که میگه اشتباه کردی فلان کردی و اینا 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
عزیز من مشکلم اینه میگه جیش دارم میبرمش دستشویی کلی زور میزنه میگه ندارم شلوارش پاش میکنم میاد بیرون ...

قول جایزه ول کن بچتو منطقی بار بیار بعد انیمیشن جانی برای سرویس و بچه رئیس هست یه قسمتش دانلود کن بزار ببینه

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
ولی من دلم نمیاد بسوزونم  میشه در عوض تنبیه براش پاداش در نظر گرفت مث خوراکی یا بیرون رفتن

عزیزم نمیخوای ک آب جوش بریزی روش یکم آب و داغ کن بعدم شاید خوراکی رو بچه شمه جواب بده رو بچه های ما ک جواب نداد

نه اتفاقا دیر هم گرفتیش . ببرش دسشویی آب و یکم داغ کن وقتی سوخت بگو یکبار دیگه جیش کنی تو شلوارت میس ...

خسته نباشی واقعا 🙄

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
وای نه اینجوری که بیشتر از دستشویی رفتن می‌ترسه.  چ خشن  از پوشک میگیری شما!

😂نمیترسه بخدا 😂اولی از عمد نبود یهو پمپ داغ شد بعد بچه های ما پررو ان عزیز

خسته نباشی واقعا 🙄

قربونت عزیزم سلامت باشی

از صبح از کمر افتادم یه بند تو دستشوییم میگه جیش دارم میبرمش کلی زور میزنه میگه جیش ندارم میارمش بیر ...

دخت. منم اول که صندلی مخصوص  نداشت از ترس افتادن تو کاسه توالت جیش نمی‌کرد با اینه  کنار میشوندمش بعد که واسش قصری خریدم جیش کرد .